2020 (UPS) en iyi Kesintisiz Güç Kaynağı

2020 yılının en iyi pick UP Hoşgeldiniz. (Kesintisiz Güç kaynağı) en iyi UPS satın alma Bilgisayarları kullanan kişilerin, günde 24 saat olmak sunucular ve diğer elektronik, haftada yedi gün işletmeler için son derece önemli bir üründür.

Eğer elektrik kesintisi olursa çok kısa bile olsa – güç kaybı felaket olabilir. Sunucular ve dosyaları ulaşılmaz – ya da daha kötüsü olur, bozuk – ani bir kapatma olabilir. En iyi UPS güç kesme, sorunsuz ya da ana güç sağlanana kadar cihazlar güç devam etmek için Pil gücüne geçiş yaparak zaman çarpıcı felaketi önlemek olabilir, ya da güvenli bir şekilde cihazınızı kapatmak mümkün olacaktır.

Çoğumuz evden çalıştığı bu belirsiz zamanlarda, bütçenize uzanabilir en iyi UPS satın almak daha önemlidir. Eve güç kaynağı içine aç cihazların daha fazla güç takmak olduğunu görebilirsiniz, ve bu elektrik kesintileri veya güç dalgalanmaları neden olabilir. Muhtemelen ev, ofis yapan güç yedekleme çözümleri var, yani çok akıllı bir yatırım olabilir eviniz için bir UPS satın kazandı.

Bu kılavuzda yer verdik UPS cihazların kullanım durumları geniş bir yelpazede, yönlendirici ve PC çalışmaya devam edebilir evler için küçük UPS cihazlarından, Kurumsal kullanımlar için büyük ve güçlü UPS cihazları için kapak. Bu nedenle, özel bir sırada, bu en iyi UPS cihazları listeledik.

Bir bakışta (Kesintisiz Güç Kaynağı) en iyi UPS:

  1. APC Back-UPS ES-BE700G
  2. Forum CP1500EPFCLCD
  3. Eaton 9SX 5000i RT3U
  4. Vertiv Liebert PSİ 1500VA
  5. Geri APC BE600M1-UPS 600VA

1. APC Back-UPS ES-BE700G

Voltaj dalgalanmaları için basit bir UPS

Giriş voltajı: 230 V | Çıkış kapasitesi: 405 (watt) | Çıkışları: 8 | Pil kullanım süresi: 13 saat (yarım yük), 4 saat (tam yük) | Şarj süresi: 16 saat

Kolay kullanım
LED durum
Yoksun özellikleri
Uzun şarj süresi

Eğer bir daha ucuz ve daha basit, UPS cihazı sonra iseniz, o zaman Geri UPS ES APC- BE700G mükemmel bir seçimdir. O kritik bilgisayarlar ve sunucular çok büyük işletmeler için tavsiye etmiyoruz, ama güç başarısız olduğunda cihazlarını tutmak için ev ve küçük işletmeler için bol miktarda güç vardır. Eğer zengin daha fazla bir şey arıyorsanız, ancak, farklı bir UPS düşünebilirsiniz.

2. Forum CP1500EPFCLCD

Küçük ve orta ölçekli işletmeler için en iyi UPS

Giriş voltajı: 230 Vac | Çıkış kapasitesi: 900 (watt) | Çıkışları: 6 | Pil kullanım süresi: 10 dakika (yarım yük), 3 dakika (tam yük) | Şarj süresi: 8 saat

LCD panel
USB bağlantı noktaları dahil
Hantal
Pahalı

Forum bu CP1500EPFCLCD ev ve küçük iş kullanımı için mükemmel bir UPS var. Bağlantı noktaları iyi bir miktarda, yanı sıra USB aygıtları takmak için geliyor. RJ11/RJ-45 güç dalgalanmalarına karşı korumalı telefon, faks ve modem hatları tutmak limanlar ve enerji ile enerji harcıyorsun zaman kullanımı önlemek için tasarrufu geliyor. Ayrıca UPS ile ilgili bilgi veren LCD ekran ile birlikte geliyor.

3. Eaton 9SX 5000i RT3U

İşletmeler için esnek bir UPS

Giriş voltajı: 12 | Çıkış kapasitesi: 230Vac | Pil kullanım süresi: 3.5 saat (tam yük) | Şarj süresi: 1.5 saat

Güç verimliliği özellikleri
Çok sayıda cihaz için çok fazla güç sağlar
Çok pahalı
Ev kullanımı için uygun değildir

Eğer çeşitli cihazlar ile büyük bir ofis varsa, o zaman Eaton Eaton 9SX 5000i bu RT3U mükemmel bir cihazdır. Bu raf sadece monte UPS güç ile ilgili bir sorun olduğunda önemli cihazlar çalışmaya devam, ama aynı zamanda online çift çevrim modunda %95’e varan verimlilik ile %98 yüksek verimlilik modunda (ve ilgili faturalar) enerji kullanımı kesilmiş ve bazı mükemmel güç verimliliği sağlıyor. Artan çalışma süresi uzatılmış pil modülleri satın alabilirsiniz, ve LCD kullanıcı arayüzü kolay yönetmek için yapar. Eğer bütçeniz varsa kesinlikle bir UPS düşünün.

4. Vertiv Liebert PSİ 1500VA

İş kullanımı için güçlü bir UPS

Giriş voltajı: 300 V | Çıkış kapasitesi: 1350 (watt) | Çıkışları: 8 | Pil kullanım süresi: 9 saat (yarım yük), 3 dakika (tam yük) | Şarj süresi: 5 saat

Office kullanım güç bol
İyi şarj süresi
Overkill ev kullanımı için

Eğer Kesintisiz Güç kaynağı ihtiyacınız olacak temel cihazların bir dizi ile meşgul bir ofis varsa, o zaman Vertiv Liebert PSI 1500VA kesinlikle dikkate değer. Üç pil gücünü tutacak gücü azalınca aç cihazları çalıştıran ve sunucu rafı içine yüklü olarak uygun hale getirebilirsiniz. Yapılandırmaları bir dizi geliyor, ama eğer ev kullanımı için bir UPS arıyorsanız, o zaman Geri APC BE600M1-UPS 600VA üstünde daha iyi bir seçimdir ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

5. Geri APC BE600M1-UPS 600VA

Ev kullanımı için harika bir UPS

Giriş voltajı: 220 | Çıkış kapasitesi: 330 (watt) | Çıkışları: 7 (artı bir USB bağlantı noktası) | Pil kullanım süresi: 10 dakika (yarım yük), 3.2 dakika (tam yük) | Şarj süresi: 10 saat

Ev için yeterli elektrik cihazları
Küçük form faktörü
Bağlantı noktaları büyük bir miktarda
Büyük işletmeler için yeterince güçlü

Bu APC diğerine büyük bir UPS ve BE600M1 şirket ev kullanımı için ideal UPS bir cihaz geliştirdi. Bu küçük ve göze batmayan tasarımı sayesinde, ve daha küçük cihazlar, ev NAS diskler, yönlendiriciler ve oyun konsolları için yeterli gücü sunar. Dikkatli yönetimi ile, güç yönlendirici veya izlemek için en güç kesintileri aşmak için yeterli zaman akmaya devam edebilirsiniz. Ofis kullanımı, bir kez güçlendirilmiş olması gereken güç tüketen cihazları bir sürü için, o zaman başka bir yerde bu en iyi UPS listesine bakmak istiyorsunuz, ama bir bütçe ev kullanıcıları için, bu mükemmel bir seçimdir.

  • Bir UPS takın en iyi iş istasyonları listesini isteyiniz


source https://vpngoup.com/2020-ups-en-iyi-kesintisiz-guc-kaynagi/

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

Tesla Model Y çıkış tarihi, fiyat, haber ve özellikleri

Aruba VPN Web'de Güvende Kalmanızı Sağlar

Kandao QooCam 8K inceleme