Kaçınılmaz bir sonraki FIFA oyunu hakkında bildiğimiz 21 FIFA: her şeyi

20 2020 FIFA veya FIFA, 2020 yılında gelmesi bekleniyor. Ama hayranları merak etmiş. Tüm yaşadığımız küresel salgını etkileri spor dünyası için normal olmaktan çok uzak. 2021 bu soruyu akla getiriyor: Çünkü Corona gecikmiş olması FIFA olacak?

Şu anda görülmemiş bir zamanı. Yani her şey olabilir. Ama çoğunlukla rahat bir nefes alabiliriz. En son rapor, EA bazı oyunlara üretimi ve dağıtımında zorluklara rağmen, FIFA 2021 hiç iptal olmayacak öneririz. Ya da gecikmiş bile.

EA doğruladı hem FIFA ve Madden 21 21 üzerinde izlemek için bir Eylül 2020 çıkış tarihi, hangi biz beklenen, çünkü tutarlı bir önceki yıl.

Haberlere göre, EA yani Temmuz-Eylül dönemi anlamına gelir)- – bir mali yıl raporu sonunda S2 aslında olan Eylül çıkış tarihi (teyit etti.

20 FIFA, mevcut FIFA oyun, büyük 25 milyon tekil oyuncu ulaştı raporda ayrıca ayrıntılı. Bu FIFA geleceği için iyiye işaret. Zaten 20 FIFA oldukça iyi aldı, bütün olarak bakıldığında, yeni özellikler paketi teslim etmek ve güzel bir oyun eksik alanları Akort edildiğini biliyoruz.

Ama eğer hala hayranları kesinlikle bir sonraki yineleme geliştirilmiş görmek isteyeceğiniz birkaç anlaşmazlık noktası olduğunu işaret yoktu edersek yalan söylemiş oluruz.

FIFA 20 inceleyebilir savunan ve elektrikli müzikleri Volta, ayarlarının yanı sıra önemsiz güncellemeleri yıllar sonra, ama görsel olarak oyun hala yıldan yıla duramıyor ve kariyer modu bir güncelleme çok ihtiyacı olduğunu öne yardım hakkında konuştuk. Oyun ayakları terslediğim PES ile bilge (ve FIFA uzak bir kez bozulmamış lisans anlaşmaları alarak) futbol oyun iki titanlar daha yakın olamazdı.

Ama yeterli 20 FIFA hakkında şu an için. Şimdiye kadar 21 FIFA hakkında bildiğimiz her şeyi çalıştırmak için gidiyoruz. Yarışmanın bu yıl şimdiye kadar inceleyeceğiz, Olası çapraz platform bu efsanevi spor serisinin EA sonraki girişi görmek istiyoruz şeyleri bırakın ve.

Bu yılki sürümü PES arasına mesafe koymak ve FIFA ya da daha yakın getirmek mi?

Covid-19 ve FIFA 21

EA Games FIFA 21 gelişimini bu yıl eşi görülmemiş bir konumda. Ama Covid-19 Corona salgını Avrupa ve dünya çapında birçok diğer yarışmalar arasında doğru yol olduğunu asla dizi tarihinin orada Ligler ve turnuvalar uzun süreli ve yaygın bir erteleme oldu.

FIFA oyun turnuvaları ve transfer piyasası hamle yıllık döngü güveniyor, oyuncular takım takım, oyuna uygun şekilde değiştirilmesi, her yıllık baskı ve liste hareketli. Ama belirsiz bir süre için beklemeye Ligler ile, Tel yakın FIFA olağan Eylül yayın penceresi karşı, potansiyel olarak bitmemiş yarışmalar ve gerçek-dünya profesyonel oyuncular bir mola ihtiyacı ile çalışan, daha fazla mesafe içine aşağıdaki turnuva bas diye endişe ediyorduk. Bu oyunda olmak beraberindeki Ligler olmadan serbest bırakmak için modern çağın ilk FIFA olabilir mi?

Çok bağlı başlıkları web gibi bu gün, bu geçmişte olurdu daha bir endişe daha az bir yama oyuna bir yükleme olarak herhangi bir oyuncu transferi veya zamanlama değişiklikleri getirebilir. Ama geliştiriciler bir satın ikna etmek için daha köklü değişiklikler yapmak zorunda kalacak demek. Bu FLEXİ ve Xbox Serisi X konsolları yayınlayacak bu yıl aslında bu konuda yardımcı olabilir – tabii, kaçınılmaz olarak oyunun bir sürümünü almak olacaktır.

Ve Euro 2020 turnuvasının şimdi 2021 ertelendi? Diğer yıllarda, bu genellikle oyun için indirilebilir ekstra olarak başlaması için zaman eklenebilir. Neyse ki EA için, lisansı bu yıl rakipleri Çekici ve Pro Evolution Soccer serisi ile oturur. Onu korumak yeni üyesi olacak? Ya da EA bir sonraki yıl kendi lisans yakalamak için bir fırsat olacaktır.

FIFA 21 Yayın tarihi

EA (görüntü kredi:)

Sadece son zamanlarda, Evet, 21 FIFA Corona etkiye rağmen, genellikle Eylül ayının son iki hafta içinde yıllık FIFA oyun yerleri, bir önceki yıl aynı sürüm takvimi – takip edecek doğrulandı.

20 FIFA Haziran ayında ortaya çıktı ve 27 Eylül 2019 başlattı, önce FIFA 18 lansmanını 28 Eylül’de bu yıl. Bu nedenle makul bir şekilde bu iki tarih etrafında mağaza raflarında vurmak, bu yüzden cüzdanlar, FIFA hayranları hazırlamak tahmin edebiliriz.

21 çapraz platform olacak-FIFA olacak?

EA (görüntü kredi:)

Biraz zaman olarak 2020 yılı Eylül ayında FIFA 21 Yayın tarihi ihtimalle biz göz önüne alındığında, oyun cross-platform ya da dikkate değer. FLEXİ ve Xbox Serisi X ilginç bir ortamda 21 FIFA koyar tatil sezonunda (Ekim 2020 tarihleri arasında) bırakarak olacaktır.

Hem Sony ve Microsoft, geriye dönük uyumluluk önemi hakkında konuştu göz önüne alındığında, oyun bir noktada yeni konsollara sıçrama yapmak görmek, eğer sadece 21 FIFA yükseltilmiş dijital ve fiziksel bir sürüm olsa bile bekleyebiliriz.

Muhtemelen en iyi edeceğiz bilmiyorum. EA inanılmaz yıllık sevilmesi nedeniyle yeni nesil konsollar üzerinde oyun koymak için başka bir takvim yılı beklemek isterim olası değil, bu yüzden varsaymak oldukça güvenlidir 21 FIFA umarım er ya da geç şu ya da bu biçimde yeni konsolları bir görünüm yapacak.

Eğer bu konsol nesil ve Xbox 360 lansmanı başlamadan hatırlayın varsa, kim bilir: Dünya Kupası için Yol, bu yüzden FIFA 2006’da özel bir FIFA oyunu övünen Hatırlarsanız, 2021 2020 Euro / Euro işlerinde benzer bir şey olabilir.

21 FIFA: görmek istiyoruz

EA (görüntü kredi:)

20 FIFA kesinlikle FIFA serisi iyi oyunlardan biridir, en azından son bellek. Oyun AI için ilginç şeyler tutmak sistemleri, Volta gibi yeni modları ve bazı akıllı düzenlemeler dikkat çekici bir dizi ekledi, oyuncular tarafından dile getirilen konulara. Yine de her zaman böyle labirent sistemleri ile bir oyunu geliştirmek için başka bir şey var.

Daha fazla sokak oyunları
Volta ederken harika bir başlangıç oldu, canımı acıtacak FIFA Street inanılmaz eğlenceli yakın, eğer EA yineleme ve Volta güncelleme ve daha saçma ve dokunma bile sonra emin bir fırtına aşağı gider olduk olun hazırlıklı olsaydı. Hem sokak oyunu entegre ve gerçekçi futbol FIFA yıllık yayın döngüsü oyuncu için daha fazla değer yaratacak bilinir.

Kariyer modu geliştirmek
Ağır önceki oyunun lansmanı aşağıdaki talep edilmiştir ne gelince, oyuncular hala biraz cila gerekiyor artık yoksun kariyer modu, FIFA bir kurum güncelleme yanıma var. 20 FIFA eklenen yeni özelliklere rağmen, sistem bu kadar acı benzer ve cansız yıldan yıla duygu onu tutmak için elden bir çeşit ihtiyaçları açık.

Görsel yükseltmeleri
Görsel yükseltmeleri arasında bunun ötesinde, net olmaya başladıbu konsol neslinin sonuna her FIFA önemsiz hale geldi, 2021 FIFA grafik kalitesinde anlamlı bir değişiklik görmek harika olurdu anlamı var. Bu büyük ihtimalle ray, büyük olasılıkla en çok dikkat çeken değişiklik olacak daha hızlı yükleme hızı için izleme, daha iyi ses kalitesi ve SSD gibi özelliklere sahiptir yeni konsolların gelişi, bir sonucu olarak gelir.

Lisans anlaşmaları
Tabii ki, FIFA lisans anlaşmaları yeniden görmek güzel olurdu yani PES için bir sonraki yineleme Juventus kaybetmek, geçen yıl serbest bırakılması eksik olan Camp gibi özel stadyumlar yok. Ultimate Team de pack açma ihtimali ve ısı şeffaflık nedeniyle her zamankinden daha çok topluluk içinde oldukça heyecan yaratan dünya çapında ulusal hukuk komisyonları hayranları ile büyüyen bir endişe haline geliyor.

Sistemin daha adil ve paketleri daha az pahalı yapım, kesinlikle bazı brownie puan EA göze ve oyuncuların küresel ordusu tarafından mutluluk duyacağız. De VAR ama… bu konuya hiç girmeyelim. Modern futbolun en aşındırıcı sistemi dahil hiç şüphesiz bu tartışmalara neden ve uygulamak çok zor olacak, ama eğer EA gerçek Premier Lig gerçekçilik için bastırıyor, o zaman çok mantıklı olur.

  • Devamı: Nasıl oldu FIFA şampiyonu futbol simülatörleri


source https://vpngoup.com/kacinilmaz-bir-sonraki-fifa-oyunu-hakkinda-bildigimiz-21-fifa-her-seyi/

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

Tesla Model Y çıkış tarihi, fiyat, haber ve özellikleri

Aruba VPN Web'de Güvende Kalmanızı Sağlar

Kandao QooCam 8K inceleme