Dji In muhtemelen ABD uçakları satış yasak olmayacak neden

Dji In dünyanın en büyük drone üreticisi olabilir, ama potansiyel olarak ABD’de satılan yasaklandı en popüler modelleri görebiliyordu patent bir iktidar tarafından kırpılmış kanatları vardı. Hala, iktidar rağmen, böyle bir şey olmayacaktır inanmak için iyi bir nedeni vardır.

Eğer haberleri kaçırdıysanız, iktidar Autel Robotik, dji ın bir asalak propellors ayakları üzerine sabitlenir hakkında bir patent hakkını ihlal uçağı olduğunu söyleyen Çinli şirket Autel Akıllı Teknoloji, sahibi olan ABD merkezli insansız hava aracı üreticisi bir iddia etrafında merkezleri.

Bu (ITC), ABD Uluslararası Ticaret Komisyonu Başkanı İdari Hukuk Yargıç Autel lehine buldu, ama (ve genel olarak taraftar İHA) dji In için talihsiz bir haber, büyük bir anlaşma gibi ses olmayabilir. Ve çok büyük etkilere sahip olabilir.

Örneğin, yargıç dji In Mavic 2 Pro ve Mavic 2 Zoom dahil ettiği için uçağı – – Autel Robotics’ hukuk firması bu ürünler Temmuz gibi erken BİZİ piyasadan “olabileceğini iddia ederek,” Steptoe ile ABD içe olmak yasaklandı tavsiye etti. Dahası, Autel da diğer popüler dji In modeller, Hayalet 4 dahil olmak üzere sipariş genişletmek için bir dilekçe var.

Kesinlikle dji ın ve uçağı bir kadar izlemekte olan ABD’de herkes için potansiyel bir darbe oldu. Yasak değil sonuçta zorunlu olmayacak inanma ama bu iki büyük Çin şirketleri arasında uzun süren bir savaş oldu ne sonuna kadar, ve iyi bir nedenle.

Orada reddedilmiş kararlar için emsal bir başlangıç için, karar ITC tam Komisyon tarafından tutulması ihtiyacı var. Örneğin, 2013 yılında ITC tam Komisyonu, Apple’ın iPhone ve ipad’ler Motorola bir patent ihlal olduğunu söyledi ki idare Hukuku Hakim tarafından bir karar feshedildi.

Ve dji In kararı hakkında yorum yapmaktan kaçındı olsa da, şirkete yakın bir kaynak yasal işlemler henüz bitmedi bu patent Savaşı öneriyor, akıllı telefon dünyasında yıllardır gürledi üzerinde olan pek çok kişi gibi devam eden, bize anlattı.

  • AirSense uyarı sistemi olmadan 2 dji In Mavic bir Hava almak gerekir?
  • Bu şu anda dünyanın en iyi uçağı vardır
  • -Derinlik dji In Mavic Air 2 inceleme okumak bizim
Dji In (görüntü kredi:)

Evine dönen?

Başka bir faktör, ABD merkezli olmak Autel Robotik rağmen, bu 2019 Huawei yasağı sonuçlanan ABD-Çin gerginliği oldukça farklı kılan iki Çinli şirketler arasında bir savaş var.

Dji In son zamanlarda ABD Hükümeti ile kendi fırçalar vardı yok değil. 2020 Ocak ayında ulusal güvenlik nedeniyle Bakanlığın tüm dji In filomuzun topraklı İç (DOİ) düzenin BİZİ bir Bölümü tarafından “son derece hayal kırıklığına” olduğunu belirten bir bildiri yayınladı.

Ama Autel bu mücadele aslında tüm yol dji In sözde Hayalet drone kopyalamak için rakibi dava ne zaman 2016, gider. Ve her ikisi de Shenzhen yılında başlayan bu patent davası iki şirket arasında olduğu ortaya çıktığı zaman 2018, Çin sosyal medyada Autel karşı vatansever bir tepkinin raporlar bile vardı.

Bu sözler her iki şirket bir şekilde yerleşmek görmek, belki de mahkemeler Lisans Anlaşması yoluyla dışarıdan oldukça aslında gerçekleşmeye başladı dji ın bu uçağı BİZE bir yasak daha olabiliriz.

Autel patentleri, “Kompakt döner insansız uçak” adlı deneme merkezi. (Görüntü kredi: Autel)

Sonuçta, geçmişin temalı patent savaşları teknoloji birçok katlanmış döner gördüm, 2015 klasik Apple vs Samsung 2012 yılında Motorola vs Apple için geldik. Ve kazanan nadiren bize ise dji In boyutunu nadiren burada önerilen bir varlık olarak empatik bir sonucu olarak sonuna şirketlerinin, teknoloji hayranları, uzun süren davalar.

Son eklenen bir faktör patent kendisidir. Sonuçta unenforceably geniş kabul olabileceğini removably İHA yalnızca doğru rotor ekli “sağlayan bir kilitleme mekanizması, saat yönünün tersine/saat yönünde ile birleştiğinde olabilir rotor ile bir İHA açıklar” ana patent, genişliği anlamına gelir. Sonuçta Jawbone ve Fitbit arasında 2016 patent bir mücadele içinde aynen öyle oldu.

Buradan ne olacağını söylemek imkansız olsa da, dji In BİZE uçağı-ev “düğmesi için henüz” Dönüş isabet olacağını tahmin etmek için henüz erken olduğunu düşünüyoruz. Ama yakında herhangi bir resmi gelişmelerden duyduğumuz gibi bu hikaye güncelleriz.

  • Bu şu anda satın alabileceğiniz en iyi uçağı vardır


source https://vpngoup.com/dji-in-muhtemelen-abd-ucaklari-satis-yasak-olmayacak-neden/

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

Tesla Model Y çıkış tarihi, fiyat, haber ve özellikleri

Aruba VPN Web'de Güvende Kalmanızı Sağlar

Kandao QooCam 8K inceleme