Bir koşu bandı satın almak için nerede ve nasıl: bu perakendeciler hala stok var

Koşu bandı bizden daha çok evde çalışan lehine dışarıda harcadığımız zaman sınırı için çalışırken bulmak çok zor hale geliyor. En iyi bilinen perakendecilerin birçok hisse senedi dışında tamamen vardır, aylardır beklenen yeni teslimatlar ile.

Neyse ki, olsa, yine de hemen teslim için kullanılabilir koşu bandı ile bazı perakendeciler ve mevcut şu anda tüm iyi fırsatlar yuvarlanır, uzman tavsiyesi ile doğru bir seçmenize yardımcı olacak var.

  • ABD’de en iyi koşu bandı fiyatları
  • İNGİLTERE’DE en iyi koşu bandı fiyatları

Bir koşu bandı satın almak için nasıl

Bir koşu bandı büyük bir yatırım, ne seçim yapmak için bakmak gerekir yani? Olivia Neely, (şu anda İnstagram üzerinde starksfitnessgym evde egzersiz videoları paylaşım) Starks Spor salonunda kişisel antrenör, aşağıdaki tavsiyeler veriyor.

(Starks Fitness kişisel antrenör) Olivia Neely:

Spor salonları ve kamusal alanları yeniden zaman mevcut belirsizlik-açık, ev ortamında yeni bir fitness rutin oluşturmak için çalışıyor herkes odaklanmak var. Tüm ekipman büyük yatırım olacağını biraz kafamız karıştı gibi görünüyor. Bu yüzden, güvenilir koşu bandı nasıl? Sadece birkaç ipucu sizin için kiti en iyi bit alıyorsun sağlamak için var.

Bütçe

Bir koşu bandı maliyetleri çeşidi çok fazladır, bu nedenle bütçeniz için en kaliteli koşu bandı almak önemlidir. Aşağıdaki düşünün; Nasıl sık sık kullanmayı planlıyorsunuz? Ne kadar yer var mı? Marka gerek yok yeni veya ikinci el için gidebilirsiniz? Beklentilerinizi bütçenize uygun mu? Unutmayın, bir koşu bandı gibi kit oldukça büyük bir parça bir yatırımdır.

Özellikleri

İdeal olarak, kullanım ve eğitim değişimleri en üst düzeye çıkarmak için bir yürüyüş-ve-çalıştır imkanı kullanmak istiyorum. Temel özellikler listesi burada düşünmemiz gereken:

Kemer boyutu: için çalışan bir kemer boyutu 48 inç+ uzunluk ve 16 inç+ genişlik. Eğer uzun boylu iseniz, daha çok ihtiyacı olabilir.

Hız ve eğim: kullanılan eğitim yöntemleri (yürüyüş, koşu, sprint, vb.) sana ihtiyacı olacak bir koşu bandı bu işler için 10mph. Ayrıca açık eğitim koşulları uyarmak için eğim ayarları ayarlamak isteyebilirsiniz.

Kontrol panelleri: bir koşu bandı bu basit ve fazla ulaşmak kolay kontrol düğmeleri. Güvenlik ve verimlilik el ele gider.

[Mümkünse]satın almadan önce deneyin

Açık görünebilir ama test yeni satın alma sonunda temettü ödeyecek. Araştırma yaparken biraz zaman harcamak ve hareket sınırlamaları ortadan kaldırıldığında yerel spor mağazaları inin [] mümkün olduğunca çok denemek için. Konfor, gürültü, güvenlik ve boyut için Test.

Nasıl olduğunuzda ne hissediyorsunuz?

ABD’de en iyi koşu bandı fiyatları

  • Koşu bandı için Walmart mağazası
  • Koşu bandı için SİNİRLENMİŞSİN Elektronik alışveriş
  • Koşu bandı için en İyi Satın alışveriş
  • Koşu bandı için Amazon alışveriş

Gerçek M15 koşu bandı | $1,999 $1,699 de FAYDALANMAYI Elektronik
Bu kompakt koşu bandı 20″ x 50″ nin 12mph hıza ve çalışan bir yüzeye sahip, ama boyu sadece 74 toplam ayak izi var”, küçük evler için harika bir seçim yapmak. Dokuz önceden ayarlanmış bir egzersiz programı ile birlikte geliyor, ve kendi iki daha fazla tasarruf edebilirsiniz.Görünüm Anlaşma

Walmart ProForm SMART Pro 9000 | $1,999
Ciddi koşucular için büyük bir koşu bandı, 12mph etkileyici üst hız ile, ProForm SMART Pro 9000 de büyük 22 yararlanır” x 60″ kemer ve dijital eğim/düşüş kontrol eder. Yıl da abonelik oysa, gerçek PTs studio egzersiz ve sanal güdümlü çalışır veren bir ücretsiz ile birlikte geliyor.Görünüm Anlaşma

Gerçek Performans 300 | $3,699 $2999 de SİNİRLENMİŞSİN Elektronik
Polar fitness izci ve kalp atış hızı Monitörü ile uyumlu koşu bandı prim, 300 Gerçek Performansını ciddi koşucular için tasarlanmış, 12mph ve 152cm x 50cm kayış maksimum hız ile. Bu koşu bandı SİNİRLENMİŞSİN Electronics Illinois deposu 100 mil içinde teslimat için yalnızca kullanılabilir olduğunu unutmayın.
Görünüm Anlaşma

Gerçek Performans 800 | $4,499 $3,899 de SİNİRLENMİŞSİN Elektronik
Bir sonraki seviyesinden 300 Gerçek Performansı bu koşu bandı altı kullanıcı profilleri oluşturmanızı sağlar, ve 36 özelleştirilebilir programları sunmaktadır. Kilo kaybı, performans, hız, tepeler ve mesafe için hazır programlar vardır, ve Kutup smartwatches ve kalp hızı monitörleri ile uyumludur.
Görünüm Anlaşma

İNGİLTERE’DE en iyi koşu bandı fiyatları

  • Koşu bandı için Argos alışveriş
  • Koşu bandı için Spor mağazasından alışveriş
  • Koşu bandı için Amazon alışveriş

Argos bir 629.99 Reebok S200 | £
Bu Reebok koşu bandı İNGİLTERE’NİN en boyunca yedi gün içinde teslimat için kullanılabilir, bu yüzden gelecek hafta devam edebilirsiniz. 11mph, 32 kullanıcı program eğim 15 seviyeleri ve maksimum hıza sahiptir.Görünüm Anlaşma

Argos bir 699.99 Reebok ZJET 460 Bluetooth | £
Koşu bandı geri stoka Argos bir gelmeye başlıyor ve bu prim Reebok modeli şimdi yedi gün içinde İNGİLTERE çok teslimat için kullanılabilir. Eğim etkileyici 15 seviyeleri vardır, ve 12mph hıza vurur. Bluetooth bağlantısı bile telefonunuz takılamazsın.Görünüm Anlaşma

Tek Bağımlı katlanabilir koşu bandı | £36 £849 Spor Mağazasında
Bu koşu bandı üst güverte düz kolay saklama için aşağı kıvrımlar, ama bu kolaylık gücü kısıtlı, 10mph hıza sahip anlamına gelmez. Büyük boyutlu çalışan bir yüzey ve 24 önceden ayarlanmış egzersiz etkileyici bir özellik seti tamamlıyor.Görünüm Anlaşma

Spor mağazasından JKFitness AeroHike 337 | £36
Evden çalışırken biraz ekstra egzersiz almak ister misiniz? Bu bir koşu bandı yerleşik masasında çok tablolarınızı yapılması sırasında bir yürüyüşe çıkabilirsiniz. Süslü bir meydan okuma mı? Masa ayır, degrade rampa ve bazı ciddi hill çalışan keyfini çıkarın.Görünüm Anlaşma

Zwift ile çalışan koşu bandı

Zwift koşu bandı eğitim için büyük bir ektir, koşucular ve bisiklet topluluğu ile bağlantı kurmak ve sanal dersler arasından bazı çeşitli eğitim kapalı vermek için seçmenize izin verir.

Başlamak için, ihtiyacınız olan tüm Zwift bir RunPod ve Zwift uygulaması. Bu RunPod koşu ayakkabısı takılır ve her adımı takip eden ritim sensörü. (Zwift doğru bir tercih için bazı pratik öneriler vardır) herhangi bir koşu bandı kullanabilirsiniz, ama aynı zamanda Zwift ile doğrudan bağlanabilen akıllı koşu bandı artan sayıda var. Desteklenen koşu bandı tam listesine bir göz atın.

Bir koşu bandı işe

Doğru koşu bandı iyi gelecek yıllar için de size hizmet edecektir, ama sadece ne için umarım bir kaç aydır istiyorsun izolasyon, bir işe dikkate değer bir seçenektir. Haftalık 20 TL/30 $altında çok kaliteli bir koşu bandı kiralayabilirsiniz.

Kiralama şirketleri, farklı modeller sunuyor koşu bandı, aynı konuları boyut kontrolleri, uzay, hız ve erişilebilirlik açısından geçerli. Talep şu anda yüksek, ama bir koşu bandı işe herkesi düşünün muhtemelen bir seçenek değildir, bu yüzden araştırmaya değer.

Nedeniyle teslim ve koşu bandı toplama lojistik, ABD’de kiralama şirketi bulmak için en iyi yolu, şehir ya da devlet için bir arama yapmaktır. İNGİLTERE için bazı iyi seçenekleri vardır:

  • Momentum Fitness Kiralama
  • Fitness Kiralama
  • Homegym
  • En iyi ev egzersiz için kılavuzu kontrol uygulamaları


source https://vpngoup.com/bir-kosu-bandi-satin-almak-icin-nerede-ve-nasil-bu-perakendeciler-hala-stok-var/

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

Tesla Model Y çıkış tarihi, fiyat, haber ve özellikleri

Aruba VPN Web'de Güvende Kalmanızı Sağlar

Kandao QooCam 8K inceleme