Çalıştırmak 2020 en ucuz koşu izle: bir bütçe tesisatçısı için izci

Eğer piyasadaki en ucuz koşu saati arıyorsanız, egzersiz öncelikle ihtiyaçlarına uygun bir giysi seçmek için yardımcı olur. Bütçe en iyi çalışan izle para eğer yarım özelliklerini kullanmak istemiyorsanız, bu yüzden bir yol topladık koşucular her türlü uygun layık seçimi satın alabilir ve her tür nakit sıçramasına gerek yok.

Bu uygun fiyatlı bilek ile bağlı cihazlar, çalışan hedefleri belirlemek, ilerlemeyi izlemek ve veri gibi ortalama kalp atış hızı, uyku kalitesi ve konumu GPS çözümleyebilirsiniz. Bu tür özellikler daha önce high-end saatler sadece mevcut değildi, ama şimdi her zamankinden daha kolay bir profesyonel gibi antrenman yapmaktan daha ucuz modellerde standart haline geldiler.

Yazma sırasında yaklaşık 150 $ / £150 / AU 225 dolar veya daha az maliyetli saatler çalışan seçeneğimiz var. Fiyatlar yukarı veya aşağı dalgalanma olsa da, bu yüzden şaşırmayın eğer seçimleri bazı yılın belli zamanlarında pahalı olursa olabilir. Yine de, hala büyük bir değer var.

Eğer yedek için biraz daha fazla bütçe varsa, en iyi çalışan saatler için kılavuzu kontrol etmek veya genel olarak en iyi smartwatch rehberimiz dalmak isteyebilirsiniz. Ve eğer özellikle çalışan bir saatini nereden çıktın değilsen, neden en ucuz smartwatch listeye bir göz atmıyorsun?

Garmin (görüntü kredi:)

1. 45 Garmin Öncüsü

Şaşırtıcı derecede iyi-uygun özellikli bir çalışan izlemek

GPS: Evet | Bağlantı: Bluetooth | Batarya: 13 saat GPS | su Geçirmez: Evet, 50 metre

Hafif
Müzik kontrolleri
Sınırlı spor profilleri
Plastik-ağır yapı

Bazıları – Garmin Öncüsü 945 gibi çok pahalı olsa da hala birçok koşucu olan olurken Garmin en iyi çalışan bir dizi satın alabilirsiniz saatler yapar, Diğerleri oldukça uygun bulunmaktadır.

45 Garmin Öncüsü olan bir örnektir. Hafif bir cihaz, o yüzden koy ve unut, ve müzik kontrolleri vardır, bu yüzden orta parça-Çalıştır değiştirmek için telefonunuzu kazmak gerek yok.

Ve GPS sayesinde, GLONASS ve Galileo nerede olursanız olun doğru bir şekilde takip edebilecektir. Ben de bir kalp atış monitörü, uyku takip enerji seviyelerini tahmin ettiği Vücut Pil özelliği, stres izleme, ELDE max, ve hatta artı.

45 Öncüsü çalışan ötesinde spor için biraz daha sınırlıdır ve gerçek yüzmek izliyor, ama eğer çalışan için öncelikli, ve sen de bir bütçe ya da sadece üst size sunduğu tüm teknik gerek yok-Son model, sonra bu mükemmel bir seçenektir.

Okumak tam Garmin Öncüsü 45 inceleme

2. Kutup M200

Takip eden bir saat hemen hemen her şeyi

GPS: Evet | Bağlantı: Bluetooth | Pil: 1 hafta | su Geçirmez: Evet, 30 metre

İyi değer
İyi uygulama
Düz tasarım
GPS kilidi için yavaş olabilir

Özellikle bu koşu izle içine sıkışmış olan her şeyi göz önüne aldığınızda Kutup M200 süper ekonomik bir seçenektir.

Uygulama üzerinden derin nefes – bilek – tabanlı kalp atış hızı izleme, dahili GPS, akıllı telefon bildirimleri, izleme tüm gün etkinliği, kişiye özel eğitim programları, günde bir saatlik çalışma ve nefes kullanımının bir hafta boyunca renk seçenekleri ve pil ömrü farklı olsun.

Yuvarlak yüz-yapı dayanıklı su o kadar çıkarmaya gerek yok demek gerekir ise günlük giymek için yeterince çekici olmak için tasarlanmıştır. Polar Flow uygulaması diğer fitness hizmetleri ile güzel oynuyor, bu yüzden de acısız arasında geçiş yapabilmek, çalışan ağrı dışında, tabii ki gerekir.

Okumak tam Kutup M200 inceleme

Amazfit (görüntü kredi:)

3. Amazfit Bıp

Bu Bıp tüm pil ve değeri hakkında

GPS: Evet | Bağlantı: Bluetooth | Pil: Kadar 45 gün | su Geçirmez: IP68-rated

Şık tasarım
Mükemmel bir yardımcı uygulama
Auto-pause özelliği çalışmıyor
Titiz UI

Evet, Amazfit bu Bıp çok ucuz, ama aslında para için izlemek oldukça çok olsun. Elbette yakın zorunlu GPS ve kalp atış hızı monitörü, izci, post bol sağlayan bir uygulama yardımıyla kullanabilen istatistikleri çalıştırmak bir çalışma yapıyor.

Ama Amazfit bu Bıp da parlak bir pil ömrü var, bu yüzden sorumlu koymak olmadan haftalarca günlük fitness arkadaşınız olabilir.

Bu şık, Apple Watch için eklenti gibi görünüyor, ve bu kadar büyük hayranınız neden görmek kolaydır. Biraz pahalı ama smartwatches gibi bildirimleri gibi iyi değil unutmayın, ve çok ucuz çalışan saatler gibi egzersiz diğer türleri için daha az etkileyici.

Okumak tam Amazfit Bıp inceleme

4. 3. Fitbit Şarj

Slim, çekici ve kullanımı kolay

GPS: Hayır | Bağlantı: Bluetooth | Pil: 4 gün | su Geçirmez: Evet, 50 metre

Büyük ekran
Su geçirmez tasarım
Tek renkli ekran
Hayır onboard GPS

Ürün Fitbit Şarj hattın orijinal nesil 2014 yılında geri, ve şimdi yeni nesil 3 Fitbit Şarj olduğu için popüler olmuştur. 2 Ücret daha pahalı olmuş, ama daha fazlasını da yapabilir.

3 Şarj için yeni yükseltmeleri su geçirmez bir tasarım vardır bu yüzden seninle bir havuz bu. Ama burada çalışan bir saat için, bu nasıl koşu yaparken orada gerçekleştirmek mu?

Bu listedeki en ucuz cihaz olmayabilir, ama kullanımı en kolay biridir, ve bir kaçak yerini tespit edebilmek için telefonunuzu almak gerekir iken, doğrudan bilek onboard Müzik Depolama faydaları ve hızlı egzersizleri alacaksın.

Anahtar istatistiklerinizi tüm Fitbit bu nesle dahil olan daha büyük ekranda ve tasarım geçmişte diğer ürünler oldu daha güzel. Bu liste üzerinde çalışan cihaz sonunda en yüksek değil, ama 3. Fitbit Şarj arıyor olabilirsiniz bir sürü sunuyor.

Okumak tam Fitbit Şarj 3 inceleme

5. Kutup M430

Basit, akıllı ve etkili

GPS: Evet | Bağlantı: Bluetooth | Pil: 8 saat ile GPS | su Geçirmez: Evet, 30 metre

Gole büyük tabanlı koşucular
İyi pil ömrü
Can sıkıcı şarj kurşun
Bazı akıllı telefon senkronizasyon sorunları

Seriden bir ürün en çok satan üzerinde önemli bir yükseltme, M430 yeni Polar uyku izleme Hızı İzleme, pin-point doğru GPS ve ayrıca geliştirilmiş kalp ekler.

Bu uygun fiyatlı izle-hem 5Kers ve ciddi maraton koşucuları için kanepe karşılamak için yeterli sunuyor. Bu M430 her zamanki yürütülen tüm izleme sunuyor, ama aynı zamanda uyku izleme, ilerleme grafik için basit bir Fitness Testi gibi ek özellikler sunuyor ve kurtarma kez tavsiye edildi. Bir güncelleme de bulun-yol-eve bir özellik ekledi, seni sapa kaçıp özgürlüğü sağlar.

Tasarımı biraz retro, ekran basic ve Polar V800 veya bir üst düzey Öncüsü olsun elite tüm özellikleri bulamazsın. Yine de, bu fiyata, en koşucular karşılamak için yeter de artar bile.

Okumak tam Kutup M430 inceleme

6. 35 Garmin Öncüsü

Giriş özellikleri iyi bir dizi düzey fiyat

GPS: Evet | Bağlantı: Bluetooth | Batarya: 13 saat GPS | su Geçirmez: Evet, 50 metre

Rahat
50 metre su geçirmez
Mülayim 1.2-inç ekran
Bloklu tasarım

Yüksek bol uygun fiyatlı Garmin Öncüsü 35 paketleri-özellikleri son Garmin elit çalışan saatler daha cüzdan dostu fiyat ama buldun.

Çalışan ölçümleri geniş bir dizi ek olarak, GPS tabanlı giyilebilir optik kalp hızı monitörü, (aramalar ve mesajlar) akıllı bildirimleri ve etkinliğini izleme içerir, günlük hareket tam bir resim olsun, sadece koşmak değil yani.

Garmin Öncüsü 635 (adım uzunluğu, örneğin) gibi saatler almak dynamics araçlar önceden bazı eksik ve deneyimli koşucular daha güçlü İK bir sensör gerekebilir, ama giyilebilir teknoloji dünyasına ayak parmaklarını daldırma yeni koşucular için mükemmel.

  • Çok yönlü bir fitness Daha fazla? Bu en iyi fitness takip cihazı olarak kullanılıyor


source https://vpngoup.com/calistirmak-2020-en-ucuz-kosu-izle-bir-butce-tesisatcisi-icin-izci/

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

Tesla Model Y çıkış tarihi, fiyat, haber ve özellikleri

Aruba VPN Web'de Güvende Kalmanızı Sağlar

Kandao QooCam 8K inceleme