FLEXİ oyunları açığa yakın ve Sony ‘zorlayıcı’ bir gösteri vaat ediyor

İleri FLEXİ oyunlarında ilk Bak bizim için mi arıyorsunuz? Ben bir ara Sony kadar yakında FLEXİ oyunlar çizgi görmek-“biz”doğruladığı gibi beklemek, daha fazla bir şey yok gibi görünüyor.

Bu FLEXİ gibi süper hızlı bir SSD, bu DualSense FLEXİ denetleyicisinin duyusal özellikleri ve Tempest 3D ses gibi özellikleri ile sürükleyici yeni nesil bir deneyim sağlamaktır (VGC) aracılığıyla son kurumsal strateji toplantısında, Sony Başkanı ve CEO’SU Kenichiro Yoshida nitelendirdi.

“Bu yeni bir oyun deneyimi sağlayan FLEXİ için oyunlar, hem ilk ve üçüncü parti geliştiriciler tarafından yapılıyor ve yakında başlıkları kadar zorlayıcı bir çizgi tanıtmak planlıyoruz,” Yoshida dedi.

  • Çok FLEXİ vs Xbox Serisi X: biliyoruz ne kadar
  • DualSense FLEXİ denetleyicisi: Yayın tarihi, tasarım ve onaylandı özellikleri
  • Her özel ve cross-gen oyun doğruladı Xbox Serisi X oyunları:

Olay söylentiler

Sony (görüntü kredi:)

Yakında olacak nasıl hala spekülasyon olduğunu. Ancak, Sony, 4 Haziran’da ortaya FLEXİ bir oyun planladığına dair söylentiler var.

GamesRadar tarafından bildirildiği gibi, (doğru Nintendo Doğrudan bir tarih tahmin eden) GamesBeat var Jeffrey Grubb FLEXİ ortaya bir olay şu anda 4 Haziran için planlanan “” oyun forum Resetera gönderildi.

Ancak Sony bu durumda onaylamıştır ve gelecekte herhangi bir olay hakkında hiçbir kelime oldu. 4 Haziran oldukça özel olsa Sony de Haziran veya Temmuz ayında FLEXİ hakkında daha fazla ortaya çıkarmak için bekliyoruz.

Şirket daha önce benzer bir PS4 için yol haritası ortaya aşağıdaki olduğunu söyledi. PS4 özellikleri Sony E3 2013 bu yılın Haziran ayında oyun konsolu, fiyatlandırma ve piyasaya sanatçısını, ortaya önce 2013 Şubat ayında ortaya çıkarılmıştır.

Oyunlar, Sony nerede?

Yaramaz Köpek (görüntü kredi:)

Toplantı sırasında, soru FLEXİ pazarlama Sony’nin yaklaşım yetiştirildik. Sonuçta, şirket bilgileri açığa gelince vahşi bir kart biraz olmuştur ve heyecan verici gösterir şekilde küçük oldu.

Ama görünüşe göre, bu planın bir parçası, ve Sony FLEXİ satış konusunda oldukça emin.

“Sonuç Her şey olabilir, bu yüzden belli olacak başladıktan sonra olacağını düşünüyorum, ve bu yüzden azami çaba yapacağız,” Sony’nin finans şefi Hiroki Totoki dedi.

Microsoft sadece Xbox Serisi X oyun ortaya koyuyor sırasında Xbox Serisi X üçüncü parti başlıkları bir dizi ortaya koymuştur göz önüne alındığında, hayranlar kadar FLEXİ oyunlar ile ilgili haber için çalışıyor. Umarım beklemek çok uzun değil.

  • Daha PS4 ve FLEXİ-özel oyunlar PC bültenleri hak


source https://vpngoup.com/flexi-oyunlari-aciga-yakin-ve-sony-zorlayici-bir-gosteri-vaat-ediyor/

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

Tesla Model Y çıkış tarihi, fiyat, haber ve özellikleri

Aruba VPN Web'de Güvende Kalmanızı Sağlar

Kandao QooCam 8K inceleme