PC oyuncuları için 2020 en iyi oyun PC: üst masaüstü

Asla en iyi oyun Bilgisayarları harcayacak daha iyi bir zaman oldu. Oyun harika görünümlü ve sürükleyici bir başlık ne demek, sınırları zorlayan, ve gerçekten en iyi BİLGİSAYAR oyunları en iyi şekilde, bir makine bir canavar isteyeceksiniz elde edilmiştir. Eğer rekabetçi bir oyun olmasa bile, ciddi bir şekilde oyun engellemeden grafik açmak istiyorsanız, bazı ciddi Kas ile bir şey gerekir.

Neyse ki, NVIDIA’nın Süper RTX grafik kartları veya AMD Navi kartı olsun en yeni ve en ileri teknoloji bileşenleri ile birlikte gelir, bu piyasa oldukça çok sayıda savaş istasyonları. Çizme ve bir ter kırmak kadar olmadan grafik yoğun AAA oyunları çalıştırabilirsiniz. En iyi işlemci ve en iyi ekran kartları makul bir fiyat etiketi ile gelen en iyi oyun Bilgisayarları tüm pahalı değil ya, bu yüzden banka hesabını boşaltma olmadan bir ev almak mümkün.

Mevcut tüm seçenekleri bu gün, bunalmış almak kolaydır. En iyi oyun PC bizim seçim ile karar vermenize yardımcı olalım. Küçük bir form faktörü, tasarım gibi bir uzay gemisi ya da bir bütçe seçeneği, Bir olsun, herkes için bir şeyler var.

  • En iyi oyun monitörleri ile oyun teçhizat tamamlamak.
Ateş (görüntü kredi:)

1. Yangın Aurora Ryzen Edition R11

Tüm bütçeler için güçlü oyun

CPU: AMD Ryzen 5 3500 – 9 3950X | Grafik: AMD GeForce 5600 RX – GeForce RTX 2080 Ti | RAM: 8 GB – 64 GB DDR4 | Depolama: 1 TB 7200 SATA – 2 TB M. 2 PCI NVMe SSD + 2 TB 7200 SATA

Güçlü özellikleri
Uygun fiyatlı
Çarpıcı tasarım
En yüksek yapılandırmaları hala çok pahalı

CPU ve GPU pazarlar kazanmak için AMD sağlam bir kampanya ile, en iyi Bilgisayarlar birçok Takım Kırmızı yol üzerinden geçiyorsanız hiç de sürpriz değil. En sevdiği Atı ve Aurora oyun masaüstü PC hattımız bunların arasında, AMD güçlü ama uygun fiyatlı Ryzen İşlemciler R11 modelleri uygun. Bu sadece oyun geldiğinde kaba kuvvet teslim değil, aynı zamanda uygun fiyatta tout onlar, bu kuyuları ceplerinde bir delik yazma olmadan gündelik deneyimin bu bombayı ne katılmak için bütçe oyuncular veriyor. Merak ediyorum bu yüzden en iyi oyun Bilgisayarları bizim liste başında?

Güç çok sahip bu dikdörtgen yaratığın takma adı layık. (Görüntü kredi: HP)

2. HP Omen Dikilitaş

Şarkı sözü stunner modifiyeli

CPU: Intel Core i7-8400 – ı5-9600K | Grafik: GeForce GTX 1050 Ti – RTX 2080Ti | RAM için 64 GB | Depolama: 1 TB sabit disk SSD 1 TB, 3 TB+3 TB HDD

Çok güç
Çekici, araç daha az tasarım
Son derece yükseltilebilir
Kanıt baz modeli neredeyse gelecek-

Güç çok sahip bu dikdörtgen yaratığın takma adı layık… daha fazla gereğinden aslında, çoğu oyuncular ihtiyaçları için. Üst kademe bir yapılandırma için para varken, bir dev olursun. Ne yazık ki, bütçe alıcılar alt uç modelleri aynı ateş gücü paketi olmadığından orta ayarlarda oyun ile memnun olacaktır fikirli. Yine de, yüksek ölçeklenirliği ve aracının tasarım çünkü, bu tür alıcılar yalnızca ya da Ultra veya Max ayarları en iyi oyun deneyimi ya da iki bir yükseltme vardır. Artı, gerçekten bu görüşler için daha pahalı makineleri gördük.

Oku tam inceleme: HP Omen Dikilitaş inceleme

MSI (görüntü kredi:)

3. MSI Trident Bir Artı

Şık şekli içinde bol miktarda güç

İŞLEMCİ: 9. nesil Intel Core i7 | Grafik: Kadar GeForce RTX 2070 | RAM: 16 GB | Depolama: 512 GB PCI NVME M. 2 SSD (512 GB x 1) + 1 TB 7200 1 TB PCI NVME SSD

İnce form faktörü
Güçlü performans
Yüksek ölçeklenirliği
Ucuz değil

Ne kadar güç MSI Trident Bir Artı başlık altında bulunmaktadır nasıl düpedüz etkileyici, özellikle ince ve küçük-ish yapısı göz önüne alındığında. -En güçlü, çok yönlü masaüstü ilan etti kendini şimdi hiç konuşmak değil de 5.1 x x 15: 06 15.6-inç boyutu ile yürüyüş yürüyor. Mükemmel performans için, 9. nesil Intel Core işlemciler, bellek, GeForce RTX 2080 grafik kartı ve 16 GB’a kadar hizmet vermektedir. Mutlaka giysiler olmasa da, hala saf güç büyü. Bu küçük ama güçlü oyun PC de 4K oyun deneyimi sunuyor, özelleştirilebilir Mistik Işık RGB 3 tasarım ve Sessiz Fırtına Soğutma LED.

Dell G5 9. nesil Intel çipleri gibi Nvidia’nın en güçlü oyun GTX RTX grafik kartı bulunuyor. (Görüntü kredi: Dell)

4. Dell G5 Oyun Masaüstü

Bütçe en iyi oyun PC

İŞLEMCİ: 9. Nesil Intel Core i7-9100 – ı9 9900K | Grafik: GeForce GTX 1650 – RTX 2070 | RAM: 8 GB – 64 GB | Depolama: 1TBSSD – 1 TB SSD + 1 TB HDD

Uygun fiyatlı
VR-hazır yapılandırmaları
Baz modelleri en zorlu oyunları ile bir yere varamazsın

Yenmek için bir fiyat, G serisi oyun Bilgisayarları Dell’in son ile birleştiğinde benzersiz bir şasi bütçe oyun sağlam bir rakip olduğunu. Dell G5 9. nesil Intel çipleri gibi Nvidia’nın en güçlü oyun GTX RTX grafik kartı bulunuyor, i3 işlemci ve 1650 GTX cebinde bir bütün yakmadan çok güçlü oyun kolu başladı. Tabii ki, eğer biraz daha fazla davan varsa, o bile kesinlikle uygun olsa hazır yapılandırmaları da hazırdır, VR değil.

Intel (görüntü kredi:)

5. Intel Ghost Canyon NÜK

Küçük ama tehlikeli

İŞLEMCİ: 9. nesil Intel Core i7 – i9 | Grafik: Intel UHD Grafik 630 | RAM: 8 GB 64B DDR4 | Depolama: 128 GB SSD, 2 TB + 2 TB

Düşük yapılandırmaları uygun fiyatlı
Son derece yükseltilebilir
Harika performans
Pahalı oldukça yüksek olabilir yapılandırmaları

Intel MBK mütevazi başlangıcından bu yana uzun bir yol kat etti. Örneğin, önceki Hades Kanyon RAM veya depolama ile gelmedi ise, daha yeni Hayalet Canyon de vardır. Aslında, şimdi özellikleri bakımından daha teklifleri var, ama aynı zamanda son derece yapılandırılabilir, bu yüzden zevk için satın düğmesine basarak daha önce bunu kişiselleştirebilir. 9. nesil Intel Core yongaları, bellek, 64 GB için 4 TB çift depolama ve hepimiz onun için buradayız. Şimdi de piyasada bulabilirsiniz tek yakalamak. Bütçe için alt yapılandırmaları hala oldukça uygun fiyatlı ve harika bir seçenek-bilinçli. Ancak, en yüksek yapılandırmalardan uzak kalmak isteyebilirsiniz.

  • Bu 2020 yılının en iyi oyun dizüstü bilgisayarlar vardır


source https://vpngoup.com/pc-oyunculari-icin-2020-en-iyi-oyun-pc-ust-masaustu/

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

Tesla Model Y çıkış tarihi, fiyat, haber ve özellikleri

Aruba VPN Web'de Güvende Kalmanızı Sağlar

Kandao QooCam 8K inceleme