Samsung TV unutma: bir sonraki ekran güneş ışığı ile evinizin doldurmak

Üretici de ışık: kendi ışık yayarlar, Renk Sıcaklığı, parlaklık kontrolü seçeneği ile pencere ve açısı bile çok farklı bir şey geliştirmek gibi çoğunlukla Samsung TV ve Samsung Galaxy Telefonları filo ile bilinir, ama görünüyor.

UberGizmo tarafından bildirildiği gibi, Samsung önümüzdeki içi çalışanları tarafından geliştirilen, şirketin C-Labs geliştirme programının bir parçası olarak beş yeni başlangıç fikirleri ile hareket ediyor.

Diğer varsayımsal ürünleri gördük “kayıtları günlük UV maruz kalma”, en ilginç fikir kesinlikle SunnyFive pencere CGI düzenleme programı, bir ‘akıllı işaretleyici’, ve bir sensör vardır.

  • Yeni ayarlar bu yıl geliyor yeni Samsung TV 2020?
  • Ne QLED mi?
  • En iyi Samsung TV burada

Ne SunnyFive pencere? Bir blog yazısı, Samsung yapay güneş ışığı üreten Bir pencere şeklinde aydınlatma cihazı olarak nitelendirdi, kullanıcı gün boyunca gökyüzünde güneşin doğal geçit tarafından üretilen ışık tam spektrum imkan tanıyor.”

Cihaz “cilt Yaşlanma veya güneş yanığı hakkında endişelenmenize gerek kalmadan kapalı ya da düşük ışıklı yerlerde iken D vitamini sentezini Sağlar, parlaklık ve uygulaması ile renk ayarı yapılmasına olanak ekledi.”

Yaygındır, özellikle dolu şehirlerde, evinizde ışık doğal bir kaynak olmadan kendinizi bulmak, ve güneş ışığına eşdeğer bir şey, oldukça düzenli tavan ampullerden daha yapalım ‘windows’, yükleyebilmek için cazip bir fikir gibi geliyor.

D vitamini sağlayan UV ışık kullanımı da kapalı ortamlarda, evde veya iş yerinde kalmış olanlar sağlığını iyileştirmek için Yardım, ve ruh doğal ışık eksikliği etkilenmiş olan mevsimsel duygulanım bozukluğu, ya da insanlara yardım edebilir.

TV ekranı yenilik için itme

Panasonic şeffaf EKRAN görüntüleri olun hayata ve kaybolur onun cam ekran (Görüntü kredi: TechRadar)

Bu ekran teknoloji hakkında belki de en ilginç olanı Samsung TV’ler için potansiyel uygulamalar vardır. Büyük TV markaları kullanılmadığı zaman büyük bir resim çerçevesi gibi davranan LG esnek EKRAN veya Samsung Karesi TV, var mı, sorunsuz bir şekilde Ev ile televizyon entegre etmek için yeni yollar arıyoruz.

Windows da prototip aşamasında çift saydam TV ekranları ile gösteren ünlü sanat eserleri, Netflix programları arasında geçiş yapmak için başardı, ve bir düğmeye basarak izleyiciler için seçim büyük miktarda ve gelecekteki noktalarda bu setleri evde kullanılan ne olarak güneş ışığı bile Samsung TV de hayal edebiliriz.

  • Geleceğin yeni nesil TV: bu EKRAN, micro-LED ve Holografik TV


source https://vpngoup.com/samsung-tv-unutma-bir-sonraki-ekran-gunes-isigi-ile-evinizin-doldurmak/

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

Tesla Model Y çıkış tarihi, fiyat, haber ve özellikleri

Aruba VPN Web'de Güvende Kalmanızı Sağlar

Kandao QooCam 8K inceleme