Siber suç arkasında para şimdi en büyük itici faktör

Dünya genelinde işletmelerin iş sürekliliği için Covid-19 lockdown ortasında hazırlanırken, siber suçluların planlarını verdiği aynı derecede meşgul olmuştur.

Verizon İş göre 2020 Veri (DBİR) inceleme Raporu Gedik, hackerlar bu eşsiz zamanları hedeflerini değiştirerek, çok para anlaşılan anahtarı vardır.

Her on ihlalleri dokuz suçlular bile borcunu ödeyebilen kalmak emin olmak için ihtiyaç olarak finansal kaynaklı olduğunu Verizon rapor bulundu.

  • Sahte haber Bot trafik körüklüyor artış ve siber suçlar
  • Satılan hacked binlerce sunucu erişim online
  • Bu Covid-19 kriz, siber suç küçük işletme büyüyen bir dalga sonucu

32.000 fazla olay ve 81 ülke genelinde 4.000 doğruladı olayların bir araştırmaya dayalı olan rapor, siber suç doğruladı olayları sırasında 2018 2019 kıyasla iki katına çıktı ve daha fazla çalışma ile 2020 işletmeleri daha fazla siber saldırı neden eve muhtemelen gelen-başak-beklendiğini söyledi.

Para konularında

Asya-Pasifik vakaların %63 için para sıkıntısı vardı yakın süre Kuzey Amerika’da olgu (%91), büyük çoğunluğu maddi motivasyonlu ve Avrupa’da %70, Orta Doğu ve Afrika vardı.

Artan bir eğilim şahit olduğunu endüstrilerden bazıları tüm kötü amaçlı yazılım örneklerinin %61 ransomware neden olduğu imalat, perakende, finansal hizmetler ve sigorta, eğitim hizmetleri, sağlık ve kamu sektörü bulunmaktadır.

Çalıntı kimlik vakası bulut akımı hareket iş akışları senaryo kilitli etrafında ciddi kaygılara neden %80 oranında büyürken raporu da web uygulama açıkları %43 oranında bir artış dikkat çekti.

Ransomware durumlarda da %27 oranında büyüdü ve işletmelerin %18 2019 kötü amaçlı yazılımı, en az bir parça engelleme bildirdi.

Genel olarak, soygunların %67’sinin kimlik hırsızlığı, hataları ve sosyal saldırılar nedeniyle, işletmelere giriş bilgilerini korumaya devam önemini gösteriyordu.

Verizon İş Tami Erwin, CEO “olarak küresel salgını, sonunda karşısında uzaktan çalışma dalgalanmaları bulut çalışan bir dizüstü bilgisayar için Güvenlik önem kazanıyor sonunda,” dedi.

“Saldırı sistemlerini korumaya ek olarak, kimlik avı düzenleri giderek karmaşık ve kötü niyetli olarak çalışan eğitimine devam etmek için tüm işletmeler çağırıyoruz,” diye ekledi.

  • PC için 10 antivirüs en iyi Windows indir


source https://vpngoup.com/siber-suc-arkasinda-para-simdi-en-buyuk-itici-faktor/

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

Tesla Model Y çıkış tarihi, fiyat, haber ve özellikleri

Aruba VPN Web'de Güvende Kalmanızı Sağlar

Kandao QooCam 8K inceleme