Windows 10 yakında Windows 7’nin en beğenilen özelliklerinden biri alacak

10 Windows 2020 Güncelleme kullanıcılar Bluetooth ile PC onların üzerinden telefonlarından müzik boru yeteneği verecektir Olabilir.

Diğer bir deyişle, Bluetooth, bazıları hatırlayacağınız gibi Windows 7’de mevcut olan masaüstü bilgisayar hoparlörlerine bir yetenek, oynamak bu cihazdan ve sonra canlı müzik ile PC için bir mobil cihaz kanca mümkün olacak.

  • Microsoft yasadışı olarak film indirmek için başka bir sebep ortaya koymaktadır
  • Akıllı ev 10 Windows ile çalışmak nasıl
  • 100 ortak Windows 10 sorunları çözüyoruz

Ancak, (Evet, ‘sync lavabo değil) Bluetooth lavabo olarak bilinen işlevselliği Windows 8 ortaya çıkınca geride kaldı ve Microsoft, Windows 10 ile takdim etmedi.

10 Windows bu özellik mevcut uygulama Windows 10 bir bilgisayardan taşınabilir bir cihaz Bluetooth üzerinden mobil cihazdan ses almak için (yetenek) ‘lavabo’ rolü ama ses gönderebilirsiniz anlam DUN ‘kaynak’ rol için izin verir.

Neyse ki bu Microsoft bildiriliyor yakın Olabilir 2020 Güncelleme ile emici özelliği geri getiriyor, değişmek üzere, çünkü şimdiye kadar, yani.

Bu en Son Windows tarafından ortaya çıkarılan Microsoft tarafından kaleme alınan Destek bir belgeye göre. Microsoft Windows 10, [2020 güncelleyebilir] 2004 sürümü uzak ses kaynakları, kullanıcıların cep telefonlarından ses duymak için izin, Bluetooth ve hoparlör gibi davranmak için bir PC yapılandırma Windows cihazlar için ses etkinleştirme senaryo akışı.”ile Başlayan notlar: “

Uygulama ayarları

Müzik için telefonunuzdan PC hoparlörleri, Bluetooth emici işlevi başına uygulaması olarak yerine sistem ayarları üzerinden yönetilecek kulaklık ve Microsoft açıklar ya da gerçekten dinlemek mümkün olacak.

Windows 10 2020 Güncelleme geç Mayıs ayında gelmesi bekleniyor gün 28 Mayıs günü büyük ihtimalle ya da belki bir kaç önceden, ve Cortana, varsayılan yapılandırmasıyla daha kolay bir işlem, ve çok daha fazlası için geri OS sıfırlama yapar Bulut Download bir özelliği ile büyük bir hamle dahil olmak üzere değişiklikler ile dolu geliyor Olabilir.

  • Bu 2020 en iyi dizüstü bilgisayarlar vardır


source https://vpngoup.com/windows-10-yakinda-windows-7nin-en-begenilen-ozelliklerinden-biri-alacak/

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

Tesla Model Y çıkış tarihi, fiyat, haber ve özellikleri

Aruba VPN Web'de Güvende Kalmanızı Sağlar

Kandao QooCam 8K inceleme