2020 yılının en iyi barındırma sağlayıcıları

En iyi barındırma sağlayıcısı

1. Equinix

2. Cyxtera

3. Tierpoint

4. Demir Dağ

5. Veri Foundry

Her ana bilgisayar, detaylı analiz için okumaya devam

Başlangıçta kısa (sanırım geleneksel web barındırma) vadeli, kendi donanım ve altyapı kiralamak daha ucuz olsa kendi sunucu donanımı satın almak için daha ekonomik hale geldiğinde iş ihtiyaçlarınıza büyümek gibi bir noktaya geliyor. Ancak, daha sonra ekipman barındırmak için bir veri merkezine gerekir. Kiralama hizmetleri raflar ve Dolaplar sizin için kiralanmış oyun haline gelir, bir veri merkezinde kendi sunucu donanımınız sağlayan yerdir.

Hangi sağlayıcı kullanmak için bir karar kadar kolay değildir. Eğer işinizi kritik ihtiyaçları varsa o zaman gecikmesini azaltmak için isteyebilirsiniz. Ayrıca, west coast en uygun Asya bağlantıları, Doğu Sahili Avrupa olanlar veya orta paketle devlet ABD genelinde en iyi genel bağlantı aramak gerekebilir. Ancak, coğrafi konum sizin için çalışır, ağ bağlantısı erişim, esneklik ve felaketten kurtarma konuları yanı sıra kolaylığı bir arada dengeleyerek sağlamak gerekir.

Seçenekleri geniş bir yelpazesi var bu iyi haber. Veri merkezleri bir yeri vardır, ABD karşısında iyi ağları ve sanayi son derece rekabetçi. Bu fiyatlandırma ihtiyaçlarınıza göre çok uygun olma eğilimindedir anlamına gelir.

Tüm sağlayıcılar, takım elbise için farklı ölçüler sunmak için, farklı güç yapılandırmaları artı ihtiyaçlarına göre veri istemci donanım korumak ve bir güç kesintisi durumunda bile çalışır emin olun kendi merkezi boyunca standart güvenlik ve yedekleme önlemleri üstünde olmalıdır.

Operasyon hangisini seçmek sorusuna ezici görünebilir, bu yüzden buraya sektöründe en iyi özelliği ederiz. Bu tasarım bazı hizmetler doğrudan veri merkezi tarafından sağlanan, ama diğerleri katma değer için ek destek seçenekleri sunarken onlardan dolapları kiralama şirketleri vardır.

  • İNGİLTERE barındırma hosting mi arıyorsunuz? Burada beş yetenekli sağlayıcıları vurguladık
  • Ayrıca, birlikte en iyi web hosting çözümleri listeledik
Görüntü kredi: Equinix

1. Equinix

Bağlantı için küresel bir dev

Veri merkezleri mükemmel dağıtım ve yüzlerce
İyi ağlar
Birçok seçenek
Destek kişisel hissediyorum olmayabilir

Equinix dünya çapındaki en büyük dağıtımlardan birini sunar 58 pazarlar ve 5 kıtada 27 ülkede 200’den fazla veri merkezleri. Bu sağlayıcı da 99.9999 üzerinde %2500+ ağ bağlantıları ve Sektör lideri bir çalışma süresi sunuyor.

Seçim açısından, Equinix vardır. Yapılandırmak ve kafes, suite veya sunucu kabine çözümleri, özel oda gibi davranan bakla veya colocate bile güç ihtiyaçlarına göre dağıtımları destek alabilirsiniz. Finansal hizmetler şirketler için risklerin azaltılması, sanallaştırma olanakları ve bir dizi başka seçenekler de var.

Genel olarak, seçenek sayısı potansiyel olarak çok zor olabilir, ve birçok büyük servis sağlayıcılarla olarak, küçük işletmeler, diğer KOBİ odaklı barındırma sağlayıcıları sunabilir aynı kişiselleştirilmiş destek olsun hissetmeyebilir.

  • Equinix barındırma hizmetleri için buradan kaydolabilirsiniz
Görüntü kredi: Cyxtera

2. Cyxtera

Amerika’da sağlam bir ağ

Veri merkezleri iyi yayılmış
Katı ağ
Özel Seçenekler

Cyxtera dört kıtada 60’dan fazla veri merkezleri bulunuyor, ABD genelinde bu yayılmış omurgası ile. CenturyLink hala ağ bağlantıları sağlar ama bu etkileyici kapsama CenturyLink donanım varlıkları satın alması nedeniyle kısmen.

Büyük bir şirket beklediğiniz gibi seçenekleri açısından, Cyxtera sunuyor. Ayrıca destek ve bireysel iş ihtiyaçlarına göre özellikleri çok düzeyde sağlar. Ayrıca Cyxtera veri merkezleri çok güzel, ülke genelinde gecikme ve lag sorunları en aza indirmek gerekir anlamına gelir BİZİM yayılmış fazlalaştı.

Güvenlik nedenleriyle teknisyenleri yüklemeniz gerekir Cyxtera unutmayın ama aslında bunun yerine özellikle özel bir sunucu kurulumu ve yapılandırması varsa önemli olabilir sağlanan, ile gitmek istiyorsanız kendi dolapları kullanabileceğiniz ekstra güzel bir dokunuş.

Genel olarak, bu ihtiyacın donanım destek sağlayabilirler gereken bir diğer önemli sağlayıcısıdır.

  • Cyxtera barındırma hizmetleri için buradan kaydolabilirsiniz
Görüntü kredi: Tierpoint

3. Tierpoint

Doğu kıyısını kapsayan

Veri merkezleri çok sayıda
İyi ağa ulaşmak
Avrupa için optimize edilmiş
Asya ile olası gecikme sorunları

Tierpoint başka bir büyük sağlayıcısı, ABD genelinde 40’ın üzerinde veri merkezleri. Bu ideal, ABD ve Avrupa operasyonları için optimize edilmiştir bağlantısı açısından anlamı, Doğu eyaletlerinde olmak üzere burada akılda ayı için merkez noktasıdır, ama gecikme sorunları Asya’ya bağlayan bir sorun olabilir.

Beklendiği gibi mevcut colocating için çok sayıda seçenek vardır. Bunu büyük bir görev veya bir toparlanma sürecine karşı karşıya ise, her şeyi düzeltmeye çalışırken, özel bir alanda kendinizi takabilirsiniz bu özellikle güzel bir özellik iş sürekliliği bir çalışma alanıdır. Tierpoint da geçiş hizmetleri tanıtır, mümkün olduğunca sorunsuz bir sağlayıcıdan Tierpoint için herhangi bir hamle yapmak.

Tierpoint karşılamak için size destek kolay olmalı yani bu seçenekleri standart bir yelpazede sunuyor. Bu şirket büyük oyuncularından biri çok sunmak için, sadece bir göz sizin için uygun bir yerde tutmak mümkün olmalıdır.

  • Tierpoint barındırma hizmetleri için buradan kaydolabilirsiniz
Görüntü kredi: Demir Dağ

4. Demir Dağ

Amerika’nın omurgası

>Type=” fiyat widget dağ”data-render-type=” tze”veri”

Bağlantı omurgası
Avrupa ve Asya’da varlığı
Daha az veri merkezleri

Demir Dağın ortalarında bir dizi sağlayıcıları, Amerika’nın omurgası üzerinde 15 veri merkezleri bir dizi olması, kıyıdan çalışan kıtalararası, Avrupa ve Asya’da daha fazla bir avuç ile birlikte. Kapalı belirttiğimiz sağlayıcılar daha az veri merkezleri olmasına rağmen bu ağ sağlayıcıları ile birlikte global bağlantı güçlü bir seviye sunuyor.

Ancak, Demir Dağ deneyimli ve köklü bir firmadır, ve Fortune 1000 kuruluşların çok sayıda ev sahibi olduğunu iddia ediyor. Uyum ve güven üzerine özel bir vurgu koyar.

Demir Dağı özellikle tasarım seçenekleri içinde kendisini ayıran: bu firma, sadece Dolaplar, kafesler, ya da suit, veri merkezleri, onun büyüklüğü karşısında özel modüler çözümler hakkında ama konuşmaz.

Genel olarak, Demir Dağ yukarıdaki şirketler daha az coğrafi seçenekleri sunmak görünse de, bu onun en yüksek standartları sunmak olmaz anlamına gelmez.

  • Demir Dağ barındırma hizmetleri için buradan kaydolabilirsiniz
Veri Foundry görüntü kredi:

5. Veri Foundry

Teksas taşıyıcı bağımsız veri merkezi

Texas sınırlı
Taşıyıcı nötr
Sözleşme yenilemeleri

Veri Foundry Teksas’ta büyük bir oyuncu, Austin ve Houston arasında veri merkezleri bir avuç sahip. Bu şirketin coğrafi olarak biraz sınırlı görünüyor yapar iken, Texas Amerika genelinde veri işlemleri için güçlü bir merkez noktası olduğu kanıtlanmıştır. Müşteriler devletler BİZE hangisi, en küçük bir gecikme ya da gecikme ile onlara ulaşmak için mümkün olması gerektiğini taşıyıcı kullanarak tarafsız veri merkezleri anlamına gelir.

Belirli bir satış noktası özel şirket değil sadece bu verileri kendisi merkezlerine, ama tüm teknisyenler zaten oldukça yerinde olması için gereken tüm uzmanlık bekleyebilirsiniz anlamına gelen müteahhitler, daha şirket çalışanı inşa Döküm tanıtır Veri.

Bir uyarı çok imza kaçınmak isteyebilirsiniz gibi bir göz sözleşme uzunlukları tutmak için, yıllık taahhütler Eğer sözleşme süresi içinde değişiklik ihtiyaçlarınızı bulursan olur.

  • Veri Döküm Kiralama hizmetleri için buradan kaydolabilirsiniz
Görüntü kredi: Dijital Realty

6. Dijital Realty

Gerçekten global bir sunucu çiftliği

Büyük küresel varlık
Birçok taşıyıcı
İyi altyapı

Digital Realty veri merkezine geliyor, ortaklıklar karışımı ile gerçekten küresel bir varlığı ile en büyük oyuncularından biri. Şirket, Houston, Dallas ve Chicago gibi doğu ve Batı sahilleri gibi Merkez bölgelere hizmet veren düzine veri merkezleri üzerinden sahiptir. Ayrıca, Güney Amerika, Doğu Asya, Avustralya ve Avrupa’da veri merkezleri, yanı sıra sahip ortaklıklar sahibi.

Bağlantı özellikle güçlü bir nokta, finans, sağlık ve hatta sosyal medya şirketleri için kritik uygulamalar destek yöneliktir.

Dolapları ve bulut seçenekleri her zamanki yelpazesi sunarken, Dijital Realty daha fazla veri merkezlerinin mümkün olduğunca yeşil, güç ve enerji israfı en aza indirmek için çevre dostu teknoloji kullanımı için çeşitli ödüller kazanan sağlamak için çaba sarf etmektedir.

Dijital Realty küresel bir oyuncu pozisyonunda olsa, başka bir güç yerel destek var, bu yüzden eğer bir çözüm arayan küçük bir iş yapıyorsanız boğulmuş hissetme.

  • Dijital Realty bu barındırma hizmetleri için buradan kaydolabilirsiniz
Görüntü kredi: CoreSite

7. CoreSite

Sessiz ama sağlam bir ağ sağlayıcısı

Sağlam donanım ve ağ
Bağlantı seçenekleri
Yerleri iyi yayılmış

CoreSite ABD pazarında önemli bir oyuncu, Amerika’da bir düzine veri merkezleri, özellikle seaboards ile, ama aynı zamanda aralarında bazı merkezi yerlerde. Özellikle optimize sadece ABD pazarı için değil, aynı zamanda Avrupa ve Asya olarak bu şirket pozisyonları.

Dolaplar, kafesler ve özel suit standart barındırma paketleri sunuyor olsa da, CoreSite da colocating şirketler çoklu veri merkezleri arasında donanımlarını birbirine bağlamak için, bulut ve ağ sağlayıcıları gibi kuruluşlar için özellikle yararlı hale sağlar.

Genel olarak, CoreSite mükemmel ağ donanım ve altyapı ile desteklenen, konumlarının iyi bir yayılma ve barındırma seçenekleri etkileyici bir dizi ile sağlam bir firmadır.

  • CoreSite bu barındırma hizmetleri için buradan kaydolabilirsiniz

Görüntü kredi: Flexential

8. Flexential

Little big barındırma sağlayıcı

Veri merkezleri ABD geneline yayıldı
İyi ulusal bağlantı
Sınırlı barındırma merkezleri

Flexential 2017 yılında her ikisi de zaten kurulmuş sağlayıcıları vardı hem de 10 Tepe ve Viawest, birleşmesi yoluyla kuruldu. Sonuç ABD genelinde 41 veri merkezleri ağı, en mid-state yerlerdeki uyarı olmak. Ayrıca, bu küçük veri merkezleri yerine bölgesel deviyle olmak, Flexential iyi bir coğrafi yayılmış olsa da, Avrupa ve Asya’ya bağlayan kritik uygulamalar varsa, en iyi seçim olmayabilir yani eğilimindedir.

O da bir gücü var. Veri merkezleri bir dizi izlemek ve donanım yönetmek sunarken, Flexential gerçekçi, Doğu ya da Batı seaboards yaşayan olmadan kendiniz yapabilirsiniz bu şirketlerden biridir.

Ancak, Flexential veri merkezleri tüm kiralama için kullanılabilir, bu yüzden önce durumu kontrol etmek gerekir. Aksi takdirde, Flexential özellikle küçük ve orta ölçekli şirketlere hitap edecek ve büyümek için iyi bir yer olabilir, özellikle de kısa vadede server donanım büyük miktarda ihtiyaç planı yok eğer bir şirkettir.

  • Flexential bu barındırma hizmetleri için buradan kaydolabilirsiniz

veri görüntü-bordeaux–>kontrol=””

Görüntü kredi: CDNetworks

9. CDNetworks

Asya piyasaları üzerinde duruluyor

Asya’da güçlü varlığı
İyi bir ağ bağlantısı
Sınırlı BİZE konumları
Yönetim temsilci gerekebilir

CDNetworks hangi yarısından fazlasını Doğu Asya’da bulunan bir düzineden fazla veri merkezleri ile küresel bir ağ sağlayıcısıdır. Bu BİZE veri merkezleri, her ikisi de var ise California, yine bu Asya bağlantıları için optimize yapmak. Bu CDNetworks Asya piyasalarına odaklanan global bir erişime sahip olduğunu BİZE müşterilere ulaşmak isteyen, ama bunun yerine ABD şirketleri için yararlı olmayacağını söylemek anlamına gelmez.

Tabii ki, eğer ABD ikinci ulaşmak istesen bile,-server donanım ile ilgili önemli bir maliyet gerektirmeden el olmak zor olabilir. Doğrudan şirket için bu görevler verebilirsiniz ancak fazla CDNetworks çözümler başardı. Bu maliyetleri azaltmak, en azından kısa vadede, özellikle küçük ve orta ölçekli şirketler için yardımcı olmalıdır, bunun artıları ve eksileri var. Ancak, aynı zamanda sunucularınız üzerinde daha doğrudan bir kontrole sahip anlamına gelir.

Genel olarak, CDNetworks genel olarak iyi bağlantı sunuyor, ama muhtemelen eğer özellikle Asya pazarında hedefleyen ve BU yönetim bir sürü temsilci için mutluyuz bu kuruluşu en iyi şekilde almak için gidiyoruz.

  • CDNetworks barındırma hizmetleri için buradan kaydolabilirsiniz
Görüntü kredi: veri Bankası

10. Veri bankası

Orta devlet barındırma sağlayıcısı

Heryerinde ABD Merkez
İyi bağlantı
Yönetilen hizmetler

Veri bankası dokuz ABD arasında yer alan 16 veri merkezlerinde barındırma sunar seaboards arasında barındırma hizmetleri için özellikle çekici bir sağlayıcısı haline getiriyor. Daha iyi yönetilen çözümler sağlar böylece veri Bankası kendi teknisyenleri için yönetim temsilci seçebilirsiniz.

Daha önce de belirtildiği gibi, bu pozitif ve negatif ile birlikte gelir, ve donanım yönetimi üzerinde daha az kontrole karşı kullanım kolaylığı açısından bunları dengelemek gerekir. İkincisi, tabii ki, iş bir uzman ekibi için çok küçük ise veri Bankası özellikle cazip hale getirebilir. Eğer varsa bile, veri merkezi konumları öne çıkan şirketlerin en kolay arasındadır.

Beklendiği gibi, Kitap bir dizi seçenek sunuyor, en azından Dolaplar, kafesler ve özel suit, yanı sıra bulut seçenekleri açısından. ABD genelinde iyi bağlantı ile, bu özellikle çekici barındırma sağlayıcısı yapmak veri Bankası olabilir.

  • Veri Bankası barındırma hizmetleri için buradan kaydolabilirsiniz

İNGİLTERE sunucu barındırma seçenekleri

Görüntü kredi: Netcetera

11. Netcetera

Isle of Man karbon-nötr tasarım

Karbon ile yeşil hosting ofset
Sınırsız Uzak Ellere destek
Bir veri merkezi

Netcetera tüm dünyada işletmeler için 20 yıldan fazla veri merkezi çözümleri veren deneyimli bir web ev sahipliği yapmaktadır.

İnsan tabanlı veri merkezi şirketin Isle sunucunuz colocate için en uygun yer olmayabilir, ama yeniden doğmuş, güncelleme, yedekleme, geri yükler ve diğer temel bakım görevlerini işlemek için güvenilir güç, yüksek güvenlik ve destek sağlar.

Sürpriz yeşil bir bonus olarak, karbon ofset düzeni Netcetera Veri Merkezi %100 karbon nötr olduğu anlamına gelir.

Kiralama fiyatları ayda sadece £35 BİRİM için ENERJİ ve 0.5 amper güç ile tek bir sunucu için başlatın. Ağ bağlantısı 500 GB bant genişliği 1 GB / s hızında da 5 IP adreslerini almak, kurulum ücretsiz, ve çok cömert bir hareket, sınırsız Uzaktan El desteği var.

Netcetera de 300 £500 £fiyatlı ve ayda 800 sterlin, çeyrek, yarım ve tam raf planları sunuyor. Bant genişliği bir ekstra ücrete tabi olduğunu, ancak bu ihtiyaç, genel olarak para ile ilgili esnek bir yaklaşım olacak ne daha doğrusu tanımlamak için izin vermiyor.

  • Netcetera barındırma hosting için buradan kaydolabilirsiniz
Görüntü kredi: Bu Hosting

12. Bu Doğrultuda, Hosting

Londra’da sunucu barındırmak

Gelişmiş Bağlantı Seçenekleri
Faydalı destek hizmetleri
Londra’da veri merkezleri sadece

2005 yılında kurulan Bu Hosting Merkezi Londra’da kendi veri merkezi, Docklands ve ortağı merkezleri ile deneyimli bir kuruluştur.

Tasarım planları sadece £49 ayda başlar. Bu sadece boşluk en az bir BİRİM alır, 0,5 amper güç ve tek bir IP adresi donatılmış, ama veri transferi ödeneği aylık 1 TB de makul.

Bu sadece başlangıç, çünkü bu Hosting açıkça seçim inanıyor. Ayrıca ihtiyacınız varsa raf seçenekleri mevcuttur ekstra güvenlik için (tüm kilitlenebilir) 2U ve 5K planları yanı sıra çeyrek, yarım veya tam raf alanı ve çok olsun.

Burada gelişmiş seçenekleri bol vardır. Sistemleri bağlamak için, örneğin (Çoklu Protokol Etiket Anahtarlama) BUNUN kullanıyorsunuz? Bu doğrultuda, Hosting L2 ve L3 destekleyebilir.

Şirket ayrıca Kiralama hizmetleri tam bir set, başka bir yerden sunucu göç, senin için ekipman raf, sistemleri yönetmek ya da 7 gün 24 saat destek sağlanması da dahil olmak üzere sağlar.

Eğer seçenekler hakkında emin değilseniz, web sitesinin gereken planları ve özellikleri seçin ve hemen bir fiyat almak mümkün olduğun Barındırma bir Hesap makinesi vardır.

  • Bu Hosting barındırma hosting için buradan kaydolabilirsiniz
Görüntü kredi: Zen

13. Zen Internet

Evet – tasarım yapar ISS usta de

Deneyimli sağlayıcı
Beş Uzak Eller oturumları bir ay
Tek bir veri merkezi

Zen Internet en iyi İNGİLTERE’NİN ilk ISS’ler biri olarak bilinen, 1995 yılından bu yana kitlelere web erişim sağlayan yer. Ama şirketin diğer hizmetleri destek de, Greater Manchester veri merkezinde barındırma dahil olmak üzere ağ uzmanlığını kullanır.

Basit paylaşılan raf planları £59 ayda fiyatlı, raf alanı BİRİM, sabit bant genişliği ödenek veri transferi ödeneği güç 0.5 amper ve seçim ya da tahsis edildi. Şimdi, çok gerekli yer, güç ve bant genişliği ve onlarla temas daha fazla bilgi almak için ihtiyacı dayalı bir aylık ücret ödemek.

Yine de, herhangi bir sorun durumunda 100% güç durumu, network ve rafı (ısı, havalandırma ve klima), tek bir saat ile ‘99,97 HVAC için %99.999’ garanti garanti eden cömert bir servis seviyesi anlaşması kapsamındadır.

Eğer herhangi bir sorun kırparsanız, Zen Uzaktan Eller destek hizmet durumu göstergelerini kontrol edin, donanım sıfırlama veya yeniden başlatın, devre yama açar ve patch panel bağlantıları değiştirin ve hot-swap bileşenleri değiştirmek bile, eğer yedek parça temin ettiyseniz olabilir. Kadar cömert beş Uzaktan Eller bir seans bir ay, bir saat kadar süren her olsun – bazı bilgisayarlar sadece 30 dakika tek seans kısıtlamak olabilir.

  • Zen Internet barındırma hosting için buradan kaydolabilirsiniz
Görüntü kredi: Claranet

14. Claranet

Bir büyük üst kalite profesyonel hizmet adı sağlayıcısı

Büyük isim şirket
Beş İNGİLTERE veri merkezleri
Çeyrek raf daha küçük planları

Claranet sunma konusunda 20 yıldan fazla tecrübeye dünya çapında işletmeler için hizmetleri yönetilen ile Avrupa’nın önde gelen sağlayıcısıdır.

Şirket birden çok veri merkezleri yönetir, kiralama için kullanılabilir beş ile. Londra seçenekleri Küresel Geçiş Londra Doğu, Telecity Limanı borsa Meydanı ve Telecity Egemen Ev de Hoddesdon (Hertfordshire) ve Manchester’da merkezleri vardır.

Claranet başkalarıyla (aslında) duyurulan en düşük fiyat için rekabet etmiyor, hiç bir fiyat reklam değil – şirketinize başvurun ve bir teklif isteyin var. Neredeyse hiçbir işe yaramaz BİRİM planları vardır, örneğin: çeyrek, yarım veya tam bir raf seçmek gerekir. Son zamanlarda, Hibrid Bulut bölümüne barındırma sayfa yönlendirmeleri, orada barındırma hizmetleri için bazı değişiklikler olabilir.

Yine de, burada çok önemli. Dolapları tüm donanım güvenli tutmak için kilitlenebilir. Esnek Güç Seçenekleri tam olarak neye ihtiyacınız olsun emin olun. 7/24 sunucu erişimi mümkün olacaktır. 30 gün en az mevcut esnek sözleşmeler, bazı faydaları ise üç yıl için kaydolursanız (ücretsiz kurulum olsun) daha uzun vadeler için tercih ederseniz. Eğer büyük bir sağlayıcı ile colocate tercih ederseniz, bir göz değer.

  • Claranet barındırma hosting için buradan kaydolabilirsiniz
Görüntü kredi: Fast2host

15. Fast2host

Sadece £45 bir ay yetenekli tasarım

Düşük başlangıç fiyatı
Yararlı birlikte ekstralar
Tek veri merkezi

Tasarım genellikle sadece büyük şirketler için high-end barındıran bir çözüm olarak pazarlanan, ama gerçekte çok farklı. En küçük iş bile barındırma planı ile alabilirsiniz ekstra hız ve kontrol faydalanabilir, eğer doğru sağlayıcı seçerseniz, bir ay gibi kısa düşük fiyatlar ve sözleşmeler hemen hemen herkesin hizmet denemek için izin verir.

Fast2host herkes için en uygun barındırma ev sahibi olmayacak. Sadece St Ives, Cambridgeshire tek bir veri merkezi var. (12-3) daha az plan ile müşteriler, donanımı, 7/24 alamadım, ve standart Uzaktan El desteği (BİRİM için 30 dakika-3) cimri 45 dakika bir ay ile sınırlı, tam raf planları için bile.

Artı tarafta, Fast2host gerçek değer sunar, özellikle başlangıç planları ile. Raf alanı BİRİM güç 0.8 amper alır, yerine genellikle başka bir yerde verilen 0.5 amper daha. Veri transfer hakkı cömert 1.2 TB bir aydır. ICMP ve HTTP izleme, diğer sağlayıcılar ile genellikle isteğe bağlı, ücretsiz geliyor. Elektrik ve şebeke %99,99 SLA %100 SLA çoğu kullanıcı için yeterli olacak, ancak tüm bu £45 bir ay gibi kısa itibaren sizin olabilir.

Eğer daha fazla ihtiyacınız varsa, Fast2host web sitesi çok kolay seçenekler keşfetmek için yapar. Hantal karşılaştırma tabloları ve şirket teklif almak için onlarla temas için güç değildir: sadece (BİRİM-5, çeyrek, yarım veya tam raf) planı tıklatın, sonra anında ayrıntılarını görüntülemek ve bir çift tıklama ile sipariş verebilirsiniz.

  • Fast2host barındırma hosting için buradan kaydolabilirsiniz

Ayrıca diğer web sitesi barındırma satın alma rehberleri kontrol etmek isteyebilirsiniz:

  • WordPress
  • Cloud hosting
  • E-ticaret
  • Adanmış sunucu
  • Küçük işletme
  • Windows
  • Yönetilen
  • Yeşil
  • İş
  • E-posta barındırma
  • Bayiler
  • Başkan yardımcılarıyla
  • Paylaşılan
  • Ucuz
  • Web sitesi yapanlar
  • En iyi web sitesi barındırma


source https://vpngoup.com/2020-yilinin-en-iyi-barindirma-saglayicilari/

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

Tesla Model Y çıkış tarihi, fiyat, haber ve özellikleri

Aruba VPN Web'de Güvende Kalmanızı Sağlar

Kandao QooCam 8K inceleme