Citroen Amı Bir Kavram hileler elektrikli bir kutu

Ami Bir Kavram gelecekteki hareketlilik Citroen vizyonu var. Harika bir fikir gibi görünüyor, ama sadece statik bir görüş daha var, gerçekten işe yarıyor. Bir spin için son Leicestershire Bruntingthorpe deney sahası almak lazım gibi TechRadar bunu biliyor.

Aslında saç her türlü daha otoparkta bazı koniler etrafında oturaklı bir sürücü oldu-track eylem yükselterek, ama deneyim köşeli küçük güzellik bütün mesele altını çizmek için mükemmeldi.

Kısa mesafelerde düşünüyorum, şehirde ve tam olarak Ami Bir Kavram gideyim nerede olduğunu göreceksiniz. İçinde gerçek bir Tardis var, iki cömertçe oda büyüklüğünde insan ve Citroen halk olsaydı bir köpek tutabilir miyiz açıkladı ön yolcu ayak küçük bir oyuk var. Otomobil üreticisi de büyük çaba ayrıntıları gitti, alışverişe kadar sadece pack nasıl tasvir eden renkli çanta ve bir çanta vardı.

4 Resim 1
Görüntü kredi: Rob Clymo (Görüntü kredi: Rob Clymo)
4 Resim 2
Görüntü kredi: Rob Clymo (Görüntü kredi: Rob Clymo)
4 Resim 3
Görüntü kredi: Rob Clymo (Görüntü kredi: Rob Clymo)
4 görüntü 4
Görüntü kredi: Citroen (Görüntü kredi: Rob Clymo)

Tabii ki, bir konsept araç olan Ami Bir kenarlarda biraz kaba. Direksiyon iç kemer lastikleri faul eğilimi olarak tam kilit koymak için dedi, olduk. Küçük bir nokta.

Ama kübist tasarımı gerçekten işe yarıyor. Uzun, 1.5 metre genişliğinde ve 1.5 metre yüksekliğinde 2.5 metre Belediye park alanı hemen hemen her tür içine sığabilir. Biraz Akıllı bir araba gibi, bir geleneksel Park yuvasına iki tane bile alabilirsiniz.

Kutu içinde düşünme

Ami Birine sorun olmayacaktır, geniş kapı açıklıkları sayesinde bu aldatıcı geniş iç. Bir zamanlar biraz garip reçine arkasında oturan sensin-direksiyon simidi gibi anlamanız için çok fazla bir şey yok. Seçin sürücü modu sağlayan ayak fren ve gaz pedalları ve merkez takılan bir arama. Çok ters bir şey. Başlat düğmesine basarak ve Sürücü döndürerek yavaşça gaz pedalına biraz baskı uyguladık ve hareket başladı.

3 resim 1
Görüntü kredi: Citroen (Görüntü kredi: Citroen)
3 resim 2
Görüntü kredi: Citroen (Görüntü kredi: Citroen)
3 resim 3
Görüntü kredi: Citroen (Görüntü kredi: Citroen)

Dikkatle araba park etrafında sürüş, küçük Bir Amı beklendiği gibi gerçekleştirilir. Bu hala bir kavramdır, ve doğal olarak genel hissediyorum biraz kaba olduğu için yolculuk biraz sert. Gelişiminde bir şey beklediğiniz şey. Ama kutusu arabanın içini kaynaklanan genel vibe eğlenceliydi. Gerçekten yüzünüzde bir gülümseme koymak.

Daha da iyisi, yağmur damlaları bir çift rağmen, çatıya attık ve açık iç mekanı ile bağlantı kurun. Oldu, tam anlamıyla cool bir yer.

Şehir için hazır

El freni hala kısmen olduğunu devreleri birkaç hafta sonra yanma hafif bir koku fark ettik, ama sonra hızlı bir pit-stop Mühendisi olmuştur. Sürücü hatası, bu arada. Yine çekerek güç farkı açıkça belli oldu.

Ami Bir kasabada hareketlilik bir çözüm için yeterli daha fazla gibi görünüyor 45kph bölgesinde bir üst hız ile tasarlanmıştır. Bu da hareketlilik denkleme ilginç çağrışımlar her türlü katan bir lisans olmadan tahrik olabilecek bir araç olacağını Citroen sözcüleri kaydetti.

3 resim 1
Görüntü kredi: Rob Clymo (Görüntü kredi: Rob Clymo)
3 resim 2
Görüntü kredi: Rob Clymo (Görüntü kredi: Rob Clymo)
3 resim 3
Görüntü kredi: Rob Clymo (Görüntü kredi: Rob Clymo)

Hala bir kavram olsa da, %100 elektrikli Amı Bir Citroen iddiaları tamamen birkaç saat içinde şarj olabilir. Ayrıca 60 millik bir sürüş mesafesi olur, ve kendi ses imzası ile silahlı geliyor. Bu elektrikli araçların yayalar için sesli uyarı salgılayacak var demek yeni düzenlemeler kapsayacak şekilde olacaktır.

Ayrıca kapıları kilitleyin ve kilidini her biri üzerinde bir QR kodu sayesinde ise gezinti için tekerlek önünde oturur akıllı telefonunuzu kullanabilirsiniz Bu arada alındık.

Citroen ‘sihirli halı binmek’

Ayrıca Bruntingthorpe, çok büyük bir hangarın içinde, vahşi 19_19 konsept otomobili oldu. Bu gün ışığı Ami göre görmek daha olası iken, araba Citroen marka 100 yıl kutlamak için, şimdi ve gelecekte elektrik hareketlilik olan bağlılığının altını harika bir yoldur. Etrafında da bir göz attık ve içinde bir şey hemen göze çarpıyordu nerede, ön ve arka, konfor oturmak var.

Citroen her zaman rahat bir koltuk yapmak için bir püf noktası vardı ve bu sadece bir kavram olsa da, güçlü rahat içindeydi. Bu otomobil üreticisi geri oturup bir film izlemek için mükemmel görünen bir atmosfere sahip iç için neredeyse bir oturma odası-tipi alanı yaratma geçerli tema izlemiştir.

Ve sadece bu yüzden arka çizgi altında büyük bir ekran var gibi oturan yolcular tam bir sinema deneyimi yapamazsın.

Görüntü kredi: Citroen (Görüntü kredi: Citroen)

Hiç kavramalı ettiğimiz en garip biri olan direksiyon olsa özerklik bu korkak görünümlü makine kalbidir. Nitekim, Citroen gerçekten malzeme kullanımı ile küreklere, (aslında reçine) suni mermer dokunuşlar ve yumuşak ama dayanıklı koltuk döşemeleri duruyor. İç ama önce, gerçekten yazmak dış fütüristik çizgiler.

Tasarım göz merkezi-alıcı itiraz büyük tekerlekleri vardır. Lastik üreticisine doğru etkiyi almak için Goodyear ile çok büyükler, aslında, ama oldukça düşük profilli ve Citroen tasarımcıları yakından çalıştı.

Görüntü kredi: Citroen (Görüntü kredi: Citroen)

Ama diğer olayları vardır, o çatlak eğri bakarsanız bakın herhangi bir şekilde sahip olmak için bazı harika manzaralı. Bizim için 19_19 belirli bir vurgulamak arkasından bu görüşü ile devam eden bir havacılık tema güçlü bir nefes aldık.

Sonuçta, 19_19 yolculuğu ki, kendi tasarımcıları demek, İlerici Hidrolik Yastık kullanımını içeren görkemli iç ve süspansiyon için sihirli halı binmek teşekkür çöküş.

Hiç ‘bir şey olacak’? Bu Citroen 100 yıl kutlamak için harika bir yoldur, ama ne mümkün görünmüyor. Bu arada kesinlikle görmek isteriz ama Bir küçük Amı-üretim gerçeklerle tam olur.

  • Kabarcıklar, size ve Linkin Park: elektrikli araçlar artık kanun tarafından garip sesler yapmak zorunda


source https://vpngoup.com/citroen-ami-bir-kavram-hileler-elektrikli-bir-kutu/

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

Tesla Model Y çıkış tarihi, fiyat, haber ve özellikleri

Aruba VPN Web'de Güvende Kalmanızı Sağlar

Kandao QooCam 8K inceleme