E-posta hala etrafında bugün en büyük güvenlik riski vardır

Mimecast yeni araştırma kuruluşlarının yüzde 60’ı önümüzdeki yıl bir e-posta kaynaklı saldırı, e-posta siber suçlular arasındaki en popüler saldırı yöntemi olmaya devam etmektedir gerçeği vurgulayarak acı beklediği ortaya koymuştur.

E-Posta Güvenliği 2020 raporu 4-yıllık Durumunu derlemek için, e-posta ve veri güvenliği şirketi siber mevcut durumu 1,025 küresel karar vericiler inceledi. Raporda ayrıca, siber suçluların kendi çıkarları için halk sağlığı krizi kaldıraçlı nasıl göstermek için Corona salgının ilk 100 gün Mimecast analizini içerir.

Var ya şu anda kendi kurumlarında siber direncini bir strateji yayıyoruz olan bu anket, katılanların yüzde 77 olduğunu söyledi. Bu halde olmasına rağmen, yarım (%60) fazlası önümüzdeki yıl bir e-posta kaynaklı saldırı yaşayacaksınız inanıyorum.

  • Bu e-posta çalmaya hackerlar kullanıyor numaralardır
  • Zararlı dosyaları e-posta güvenlik ürünleri kaçırma
  • Ayrıca en iyi e-posta hizmeti vurguladık

Mimecast anketine katılan BT karar vericiler, kuruluşların kendi siber esneklik hazırlık eksikliği sonucu (%29) (%31) veri kaybı, (%31) verimliliğin düşmesine ve iş kesinti alıntı.

E-posta tabanlı tehditlere

Daha fazla çalışanlar her zamankinden daha evden önce salgını sonucu çalışma ile, siber suçluların uzaktan çalışanların örgütlerine saldırılar bu fırsatı yakaladı.

Mimecast raporuna göre, etki-sızdırma ve e-posta sızdırma iki ana saldırı vektörleri haline gelmiştir. Örgütlerin (%49) yaklaşık yarısı önümüzdeki 12 ay içinde web veya e-posta sızdırma ve marka sömürülmesini tahmin raporu inceledi.

Aynı zamanda, bürünme saldırıları, Kimlik Avı girişimleri ve ransomware işletmeler için önemli bir sorun olmaya devam ediyor. Ankete katılanların yüzde 72 yazılımlarından sabit kalmış ya da yüzde 74 bürünme saldırıları hakkında aynı şeyi söyledi ise son 12 ay içinde arttığını söyledi. Ransomware bir saldırı organizasyonunu etkiledi bu Ransomware da kuruluşlar için büyük bir sorun olmaya devam ediyor yarısı (%51) yanıt verenlerin sadece dedi.

Mimecast, Joshua Douglas tehdit istihbarat Başkan Yardımcısı daha detaylı bilgi raporun bulguları üzerinde sağlanan ve basın açıklamasında daha fazla siber esneklik gerektiğini vurguladı diyerek:

“Örgüt dünya olayları algılama kaçmak için uyumlu taktik ile oynuyor yıldır karşılaştıkları aynı tehditleri görüyoruz. Küresel salgını nedeniyle uzaktan çalışma artışları sadece işletmeler bu tehditlerden yüz riskleri güçlendirilmiş, etkili siber esneklik temel ihtiyaç haline getirmektedir. Siber esneklik stratejileri temel unsurları eksik, ya da hiç sahip, siber güvenlik alanında örgütün olgunluğa bağlı olarak yok olma ihtimali çok yüksek. Güvenlik liderleri aynı hızda dijital dönüşüm olarak hareket direnç oluşturur bir strateji yatırım yapmak gerekir. Bu örgütlerin saldırısı önleme, güvenlik farkındalık eğitimi, web güvenlik gezici etkinlik, marka sömürü koruma, tehdit iyileştirme ve iş sürekliliği e-posta bağlı oluşan Güvenlik, bir e-posta katmanlı bir yaklaşım uygulamak zorundadır.”

  • Cihazlar korumalı en iyi antivirüs yazılımı ile devam


source https://vpngoup.com/e-posta-hala-etrafinda-bugun-en-buyuk-guvenlik-riski-vardir/

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

Tesla Model Y çıkış tarihi, fiyat, haber ve özellikleri

Aruba VPN Web'de Güvende Kalmanızı Sağlar

Kandao QooCam 8K inceleme