Kandao QooCam 8K inceleme

Tüketici 360 kamera 8K video? Geleceğin vizyonu (ABD$589/UK£529/AVUSTRALYA$940) Kandao var QooCam 8K burada 360 fotoğraf makineleri hakkında bildiğin her şeyi değiştirmek tabanlı ama Hong Kong gibi gelebilir.

(VR) sanal gerçeklik sınıf video oluşturabilirsiniz? Emin, ama rakiplerine oranla 360 derecelik görüntüleri çözünürlükte korkunç bir kaybı olmadan boyutu geniş ekran kesmek için bu Görüntüler Max ve İnsta360 Bir X – büyük avantaj.

Bu Qoocam 8K boyutu, ama eğer bu özellikleri üzerinde uzlaşmaya hazır iseniz, daha Yüksek Max para için bir çalışma verir yerel su yalıtım fiyat ve eksikliği de dahil olmak üzere bu ek güç olumsuzlukları vardır.

3 resim 1
Gelecek (resim kredi:)
3 resim 2
Gelecek (resim kredi:)
3 resim 3
Gelecek (resim kredi:)

Tasarım ve inşa

  • Ağırlığında 228g, 360 en çok daha fazla kameralar
  • ‘Görünmez’ selfie stick modu
  • Su geçirmez değil

8K QooCam 360 kamera rakiplerine göre çok daha büyük olduğu gerçeğinden kaçması imkansız.

144x56x23mm ve 228g de önemli ölçüde daha büyük ve daha kullanışsız. İçeride 8K QooCam açıldığında sabit işi olan dahili batarya büyük 3000 mAh. İşlemci sürekli uzak uğultu duyabilirsiniz.

F/2.0 diyafram ile balıkgözü lens kameranın her iki tarafında da var. Dokunmatik ekran, şarj için microSD kart yuvası, USB-C yuvası yatak kenarları ile EKRAN bir tarafta ev sahipliği yaptı ve bir mikrofon takmak için bir çıkış işlemi uzun bir yol kameradan alarak edilebileceği, 360 kamera, anahtar var.

‘Tampon’tarzı koruyucu tarzı durumda da kutunun içindedir. 8K QooCam doğal geçirmez ya da suya düşmesi değil, çünkü bu yararlıdır. Tüplü dalış için bir sualtı konut olan su geçirmez bir durumda da kullanılabilir.

Bir temel eklenti tam bir küçük gelir (US$35/UK£30/AVUSTRALYA$50) Kandao bu ‘görünmez’ selfie stick, örümcek tarzı tripod. Eğer avantaj vlogger için QooCam olan 8K için tarz video isterseniz sahip değil.

3 resim 1
Gelecek (resim kredi:)
3 resim 2
Gelecek (resim kredi:)
3 resim 3
Gelecek (resim kredi:)

Özellikleri

  • Kayıtları 8K 30 fps çözünürlükte video
  • 4K 120fps in Slo-mo
  • SuperSteady görüntü sabitleyici

QooCam bu 8K diğer 360 kamera bilmediği bir şey yapıyor. İlk belli, 30 fps at 8K video yakalar ve JPEG ve Raw dosya formatı DNG – 29.4 MP iki 1/1 sayesinde fotoğraf çeker.7-inç CMOS sensör.

Ekstra çözünürlük etkileyici ise 360 derecelik bir küre yayılmış olduğunu unutmayın ama bu 7680×3840 piksel var. Amacına 360 video çözünürlüğü, elbette artırmak için, ama pratikte netliği kaybetmeden daha geniş ekran video her şeyi yeniden film yapımcıları-çerçeve sağlar. Daha da önemlisi, büyük sensör daha fazla ışık ve dinamik aralık demek.

Ayrıca süper slo-mo videolar üreten 4K/120 fps modunda çekim yapabilirsiniz. Tüm videolar 8-bit (H. 264), MP4 ve 10-bit Emülasyonu biçimlerde yakalanabilir.

(Bu da QooCam uygulaması üzerinden yapılabilir rağmen) henüz Diğer En 360 kameralar üzerinden başka bir avantajı fotoğraflar ve videolar gerçek verir-inç renkli EKRAN dokunmatik ekran, 2.4 zaman önizleme olduğunu. Ayrıca depolama (256 GB’lik kadar SD kart yuvası yanı sıra, dahili, 64 GB var.

Performans

  • Mükemmel kalitede video ve fotoğraf
  • EKRAN ekran aıds kompozisyon
  • Etkili görüntü sabitleme

Fotoğraflar ve videolar çıkıyor QooCam bu 8K diğer tüketici sınıf 360 kamera ile eşsiz vardır.

Kararları slo-mo için 120 fps modunda sadece iki seçenek: 30 ya da 8 K ve 4K sınırlıdır. Hem sonuçları keskin ve dinamik kontrast ve renk bir sürü ile dolu.

Çözünürlük daha fazla seçenek istiyoruz? Evet, artı ne yazık ki 4K modunda slo-mo etkisi tersine çevirmek için kolay bir yolu var. Ancak, 360 ustasından aşağı büyük ölçüde geniş ekran fotoğraf ve videoları kesme kalitesini arttıran teklif, ekstra çözünürlük hakkında şikayetim var.

Bir inşa Powered by-altı-eksen gyro, QooCam var ‘SuperSteady’ görüntü sabitleyici harikalar yaratıyor ve selfie çubuğu kullanarak stil videoları düzgün görünümlü vlogger üretmek kolaydır. Sopa kullanımını otomatik olarak algılanır ve böylece bitmiş videoları ve fotoğrafları ortadan kalkar.

Ufak bir sorun, güç işliyor; bu QooCam 8K işlemci aç ve büyük bir dahili pil olması, bir saatten biraz fazla sürer rağmen. Eğer bir gün çekim ve bazen sadece bunu kullanarak, pratik konuşma için dışarı iseniz, o kadar. Bir bonus olarak, dahili bir pil, USB-C ile taşınabilir Pil şarj edilebilir, böylece daha fazla vuruyor mümkündür.

Gelecek (resim kredi:)

Uygulama ve düzenleme

  • ‘4K Express Düzenle’ yardımcı iş akışı
  • Telefona aktarmak için büyük dosyaları yavaş
  • ‘SmartClip’ şablonları zeka eksikliği

Bir telefon 8K video dosyalarını düzenleme? Eğlenceli gibi ses olmayabilir, ama neyse ki QooCam 8K bu çok daha kolay iş akışı için her şeyi downscales bir şık ‘4K Express Düzenle’ içerir. Daha kolay, evet, ama özellikle hızlı.

Kutusunda büyük bir işlemci ile en son telefonlardan biri olmadığı sürece, sorunlarla karşılaşabilirsiniz rağmen QooCam telefonları çeşitli 8K kadar kanca kabloları bir demet. Huawei Mate 20 X bizim (5G) iyi yaptı, ama bir kablo üzerinden dosya aktarımı bile yavaş iş olduğunu kanıtladı.

Gelecek (resim kredi:)

Çoğunlukla etkileyici QooCam uygulaması oldukça kapsamlı düzenleme seçenekleri, çerçeve ortasında bir konu tutmak için SmartTrack ‘de dahil olmak üzere sağlar. Ayrıca video kırpmak için, çeşitli filtreler kullanma, ve müzik ekleme seçenekleri vardır. ‘SmartClip’ şablonları uzun listesini başlangıçta cazip.

‘Yörüngesinde Hyperlapse’, ‘gibi şablonlar sarar Beni’, ‘Tavşan Deliği’, ‘Dolly Zoom ” ve her kısa bir öğretici ile birlikte gelir ve Birleştirme bir ‘temel’ Klibi bile cilalı oluşturma yenilik 360 videoları görünümlü paylaşılabilir geniş ekran video olarak çok kolay olduğunu göstermektedir.

Uygulamada, öğreticiler takip ettiğimizde bile, şablonlar, bazı manuel düzenleme modunda vuruş daha yaptı. Ayrıca bir kütüphane, video klipler çeşitli şablonlar için uygun olabileceğini görmek çok zor. Manuel modda ancak, kısa üreten, düzenlenmiş video özellikle zor değildir.

Gelecek (resim kredi:)

Karar

QooCam 8K trump Yüksek Max, Yüksek Füzyon, İnsta360 Bir X ve İnsta360 Bir R mu? Evet, elbette; bir kez 8K çözünürlükte 360 görüntüleri çektiğiniz, geri dönmek imkansız.

Çok daha küçük olanlar, niftier kameralar kadar kolay değil emin olabilirsiniz, ama 8K çözünürlüklü düzenlerken oynamak için çok daha fazla kalite verir.

Mükemmel dinamik aralık, 8K fotoğraflar için renk ve kontrast gibi videolar geniş ekran aşağı kesti-video iyi bakmak için yeterli parlaklık ilk 360 kamera var, ve hepsi yok.

Bu QooCam 8K mükemmel değil, ama 360 video niş, ante sadece yükseltildin.

  • Bu şu anda satın alabileceğiniz en iyi 360 kameraları


source https://vpngoup.com/kandao-qoocam-8k-inceleme/

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

Tesla Model Y çıkış tarihi, fiyat, haber ve özellikleri

Aruba VPN Web'de Güvende Kalmanızı Sağlar