Tesla Model Y çıkış tarihi, fiyat, haber ve özellikleri

Tesla Model Y elektrikli otomobil üreticisi ilk orta boy SUV, yanak S, 3, X, Y araç sanatçısını-firma dili tamamlanıyor.

Model X daha küçük bir versiyonu, beş ya da yedi koltuk ve daha düşük bir fiyat etiketi ile.

Model Y ayrıntıları başlangıçta açıklamasında ay sayısı azdı, ama 2019 Mart ayında Tesla’nın LA Tasarım Stüdyosu resmi lansmanında özellikleri bir avuç verildi.

Hızlı ileri bir yıl ve ilk müşteriler Tesla Model Y teslim tüm elektrikli araba hakkında daha çok şey biliyoruz demek ki en azından ABD’de, at almış. Bilmeniz gereken, bu yüzden her şeyi burada Model Y tüm önemli bilgiler harmanlanmış ettik.

  • Satın alabileceğiniz en uygun Tesla, 3 Tesla Model:
  • Elektrikli araba Ford Mustang Mach-E: Ford’un ilk rakip Model bir Y
  • Satın alabileceğiniz en iyi elektrikli otomobil Jaguar I-Hız: bu bir SUV

Tesla Model Y fiyat ve kullanılabilirlik

Y ABD’de şu anda Tesla Model sipariş, 2020 Mart ayında başlayan teslimler, ve Tesla şu anda yeni siparişler için-12 hafta kurşun zaman 2020 (Mayıs) yazıldığı anda sekiz alıntılar var.

Ancak, şu anda sadece (Standart Aralığı spec seviyesi) en uygun fiyatlı Tesla Model Y varyantı erken 2021 yılına kadar geçerli olmayacak gibi-Uzun Menzil ve Performans modelleri, sürücü, pahalı çift motorlu tüm-tekerlek arasından seçim yapabilirsiniz.

BİZE: Tesla Model Y özellikleri
Standart Aralığı Uzun Menzilli Performans
Fiyatı $39,000 $52,990 $60,990
Mevcut Erken 2021 Şimdi Şimdi
Aralığı (mil) 230 316 İçin 315
(Mph)azami Hız 120 135 Yukarı 155
0-çıkabilen (saniye) 5.9 4.8 3.5

Tesla Model Y standart olarak 5 koltuklu olarak geliyor, ama 7-oturmuş bir Model Y mevcut 2021’de yapılacaktır – o koltuklar için (2500 £civarında, AU $4,600) bir ek 3.000$mal olacak.

Tesla, ama ABD dışındaki fiyat ve çıkış tarihi detayları henüz teyit edilmesi için daha fazla ülke için Model Y getir, İNGİLTERE ve Avustralya gibi olacak.

Ne Tesla Model Y?

Tesla CEO’SU Elon Musk hiçbir yerde Kaliforniya Tasarım Stüdyosu kendi şirketinin serisinin son aracı tanıttı olarak “Y” ile başlar, ” Y “ile biter ve ortada Y” açıkladı.

Tesla Model Y tüm elektrikli kompakt bir SUV ve üç çeşidi vardır: Standart Menzil, Uzun Menzil ve Performans sunulacak.

(Başlangıçta 5 kişilik olarak sadece mevcut olmasına rağmen) Modeli Y koltuklar yedi, 3 Modeli ve yüksek oturma gibi panoramik cam tavan ile. Ön gövde ve bölünmüş katlanan ikinci sıra koltuklar depolama alanı (1,9 metreküp) 68 metreküp sağlamak.

Model Y tuşları ve yerine kilitli ve bir akıllı telefon uygulaması kullanarak kilidi. Araba da uzaktan kilidini, çağırmak, uzak ön klima ve hız sınırı modu destekler. Eğlence pano tek 15 inçlik bir dokunmatik ekran üzerinden kontrol edilir.

Kompakt SUV sunmaktan Tesla için bir hareket olarak mantıklı, Toyota RAV4 ve Ford Escape gibi kompakt SUV başarısı göz önüne alındığında.

Misk açıkça bu piyasa değerinin farkında olduğunu, bunun için “dünyanın en büyük ürün kesimi” de değinen Ford Mustang Mach-E, Audi e-Tron ve Kia e-Niro seviyor dahil elektrik yarışmacılarımız ile.

Tesla (görüntü kredi:)

Tesla Model Y tasarım

Hem Model 3 ve Model X puan şekillendirme, Tesla Model Y tasarım ödünç ilk kompakt SUV oluşturmak için baktı. Uzun boylu, orta ve arka bölümleri X. büyük Modeli daha anımsatan iken en düşük squat ön 3 Modeli yankılanırken,

Ön ve arka standart (ve diyoruz ki, cesaret daha pratik) kapıları geldiği gibi Tesla Model Y bir dönüş yapmak için X arka kapı kanat martı bekleyenler olsa şans vardır.

Seçtiğiniz modele bağlı olarak, 19, 20 ve 21 inç jantlar, artı beş boya renkler İnci Beyaz, Düz Siyah, Gece yarısı Gümüş, koyu Mavi ve Kırmızı arasında seçim olacak. İnci Beyaz varsayılan renk, ekstra maliyet tüm diğer seçenekleri ile.

(Söz, 7 koltuk seçeneği 2021’de geliş olarak) içinde beş tercihinizi ya da yedi koltuk ve iki İç Döşeme renk şemaları birini seçebilirler. Siyah koltuklar görür ve bitmiş tire standart seçenektir – siyah tahmin ettik Evet sen.

Eğer yine fazla ödemeye istekli iseniz, Tesla Model Y iç siyah koltuklar için büyük beyaz bir bölüm ekleyen beyaz, tire ve kapı panelleri ve beyaz yanıp bitmiş olabilir.

Belirtildiği gibi bu başlık altında yer alarak hiçbir yanmalı motor gibi arka koltukların aşağı kat ve ön gövde de dahil olmak üzere, depolama için 68 metreküp olsun.

6 Resim 1
Tesla (görüntü kredi:)
6 Resim 2
Tesla (görüntü kredi:)
6 Resim 3
Tesla (görüntü kredi:)
6 Resim 4
Tesla (görüntü kredi:)
6 resim 5
Tesla (görüntü kredi:)
6 Resim 6
Tesla (görüntü kredi:)

Tesla Model Y performans

Tesla Model Y üst-spec Performans sürüm 3.5 saniyede 0 dan 60 mil hızlandırır ve 155mph bir hıza sahiptir.

Standart Aralığı değişken o kadarda hızlı değil, ayakta itibaren 60 mil ulaşmak için 5.9 saniye alıyordu ve 120mph çıkan hızlara. O yine de son derece etkileyici 0-60 mil bir zaman, özellikle bu iki kişilik spor bir araba küçük bir SUV değil olduğunu düşünün.

Uzun Menzilli modeli pil 316 mil artırır iken Standart Aralığı araba aküsü 230 mil menzili var. Bu arabalar gerçek hayatta elde edebileceğim ortalama kullanılabilir aralıkları lansmanında, Misk iddia etti.

Tesla (görüntü kredi:)

Tesla Model Y teknoloji ve şarj

Diğer tüm Tesla elektrikli arabalar gibi, Model Y orta konsol üstünde geniş yer kaplıyor büyük bir dokunmatik ekran bulunuyor.

15 inç yatay ekran 3 Modeli panel olarak aynı yönü vardır. Bu radyo, Spotify ve navigasyon eğlence hizmetlerine erişim sağlar ve aynı zamanda iklim, diğer özellikler koltuk ve bir dizi için kontrol eder.

Bluetooth akıllı telefonunuz için bağlantı, arabaya medya ve kişiselleştirilmiş koltuk ve direksiyon konumu, yanı sıra çeşitli ses ve diğer ayarları kaydedebilirsiniz birden çok sürücü profilleri ayarlayabilirsiniz akışı sağlar.

Orta konsolda, depolama, dört USB bağlantı noktaları bulmak, ve iki akıllı telefonlar için bir yerleştirme olacak. Ses için olduğu gibi, Model Y sürükleyici bir ses için 14 hoparlör, bir subwoofer ve iki amper oluşan prim sisteminde paketleri.

Konfor çok oturmak, 12-way güç olacak-ayarlanabilir ön ve arka koltuklar ısıtmalı.

Orada bir büyük, 15-inç dokunmatik ekran, hangi sağlar araba ve eğlence kontrolleri (Görüntü kredi: Tesla)

Tesla Model Y şarj olduğunda hala geleneksel, gaz arkasına düşer doldurmak için gereken zaman açısından yakan araçlar bulabilirsiniz.

Ancak, Tesla süper sağlayan dünyadaki diğer ülkeler, Kuzey Amerika, Avrupa, İNGİLTERE ve bir dizi Hızlı şarj genelinde kompresörler düşürüldü ‘ve geniş bir ağa sahiptir.

Genellikle dinlenme durakları ve servis istasyonlarında, aynı zamanda şehirlerde bulundu, bir Tesla supercharger 15 dakika içinde 250 km ile Tesla Model bir Y şarj etmek mümkün olacak.

Tesla Model Y kendi kendine Sürüş Yeteneği

Tesla Model Y kendisi gelebilecek teknolojiye sahip, ama tamamen özerk, kendi kendine sürüş standart olarak sunulan değil.

Baz fiyata dahil ne “yönlendirmek, hızlandırmak ve otomatik olarak diğer araç ve lane içinde yayalar için fren araç sağlar”, Tesla’nın otomatik pilot teknolojisi.

Otopilot Karayolları ve multi-lane carriageways kullanmak için sürücü uyarısı kalır ve direksiyonda ellerini tutmak gerekir. Eğer deli oluyorsun bu Model Y hissederse (bir kaç uyarı sonrası) Otopilot modu iptal et ve manuel kontrole geri dönmek olacak.

Ancak, kim özerk bir otomobil fikri gibi olanlar için – ve bağımsız araba kullanmak yasal olduğu bir yerde yaşayacağım kendi eklemek Tesla Model Y için 6.000 (£civarında, AU $10.000$7,000 soylu toplamı için yeteneği sürüş tercih edebilirsiniz.

Model Y Tam kendi Kendine Sürüş Özelliği aşağıdakileri sağlar:

  • Gidin Otopilot: otomatik sürüş otobanda rampa için kavsak, dahil olmak üzere kavşak ve sollama yavaş araç.
  • Otomatik Şerit Değiştirme: otomatik şerit değiştirirken sürüş karayolu.
  • Otopark: iki paralel ve dik boşluk.
  • Summon: Park araba gelecek ve bulduğunuz her yerde bir otopark. Gerçekten.
  • Trafik Işık ve Dur İşareti Kontrol: destekli duraklarında trafik kontrollü kavşak.

Bu yıl Tesla’nın Tam Kendine geliyor Sürüş Yeteneği:

  • Şehir sokaklarında Autosteer

Eğer Model Y Tam kendi Kendine Sürüş Özelliği için ek maliyeti tamamen elektrikli SUV satın alma noktasında biraz dik ise, daha sonraki bir tarihte Bilgisayar Araba Tam Benlik ekleyebilirsiniz.

Ancak, Tesla-sürüş tech, post-kendini için daha fazla bültenleri gibi bu bilgisayar alım fiyatı muhtemelen zaman geçtikçe artacak.

Tesla (görüntü kredi:)
  • Satın alabileceğiniz en uygun Tesla, 3 Tesla Model:


source https://vpngoup.com/tesla-model-y-cikis-tarihi-fiyat-haber-ve-ozellikleri/

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

Aruba VPN Web'de Güvende Kalmanızı Sağlar

Kandao QooCam 8K inceleme